Ejup Ganić na sesiji Kruga 99
0
"Građanska sigurnost u BiH je veoma ugrožena"
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AurA Prvo se malo raspitaj pa onda vrijeđaj! Djeca dr.Ganića su izuzetni vaspitana, odgojena i mogu poslužiti kao primjer kako djecu treba odgojiti. Njegov sin je mladi doktor nauka, a kćerka je zamijenila temu doktorata jer želi, ne samo steći diplomu već i prmišljati na čemu je steći. Cijela porodica je skup doktora nauka, a šta ste vi, okrenitese po kući pa vidite. Umijete kritikovati, a valstitu porodicu niste umjeli voditi. Okrenite se vlastitom postizanju nekih rezultata umjesto kritike drugih i to veoma uspješnih. Ovo je jedini ispravan put BiH, ako ga naši amoralni \"političari\" razumiju i žele slijediti.
hahahahahahahahahahahahaah...smrdo nad smrdama....ganici....
Odron. neka oni grade svoj SADAKISTAN ili ti BiHahahaha.
fuj izmetsko islamski otpade,gnjido maloumna lojava,mamlaze ,lopove,fuj!
vrati kucu,lopove smrdljivi !
..ajde do sandzaka u posjetu
JEL ON TO PRICA O SRBINU OD KOGA JE OTEO KUCU U SRED SARAJEVA?
divi majmuna sandjaklijskog.
dokazani patriota BiH koji je bio tu kad je trebalo i u Londonu je dokazao da je bila AGRESIJA na BiH a JNA nije dosla na izlet u Sa nego da zadaje strah neduznim građanima...gromada ljudska... nastavite srbi da zivite u svojim lazima ionako vas svi smatraju građanima drugog reda..
@REALISTA_Com2scp@Batelco com.ba.......i sva druga zlonamjerna vlahadija nije vam mjesto ni u Sarajevu ni u Bosni ovo vam je dobronamjeran savjet u vasu korist, sta bi vi trebali uraditi a da je za vas dobro, to je da pokupite svoje zaveske i vase famelije i naberite kud zelite samo van drzavne granice cjelovite BiH. U suprotnom vjerujte vasem dobronamjernom savjetniku procicete veoma lose kao i vasi predhodnici koji su bili zadojeni mrznjom i zlom prema Bosnjacima.
Odavno nisam čuo veći šupljak! Ovaj lik je žešće zaguljen. Šteta što je Tadić u Srbiji. Da je bio iko drugi, ovaj bi bio tamo gdje mu je i mjesto!
20 g ste lagali sami sebe o navodnim zlo.čin.ima nad srbi.ma u Tuzli i Sarajevu a sud oslobodi Iliju u po\' Beograda a Sud u Londonu oslobodi Ganića a Bosna i Hercegovina je u tim procesima samo dobila još dva odlična dokumenta Dogovor o mirnom povlačenju jna ne postoji i Srbija je priznala da je u BiH bio međunarodni sukob.Koliko su bili spremni priznati da bi se dokopali Ganića ali ne lezi vraže sve propade.
hajde geno cidaši razligu na sokolac x com-obrvaš fala ti
Otisao Mujo u sumu po drva. Vraca se negde predvece sa prikolicom punom drva, ali sav nekako potisten. Muva se on tako po kuci, ne moze da se skrasi. Malo, malo, pa zastane i uzdahne. Gleda njega Haso i vidi da nesto ne stima. Pridje on i pita ga: \"Bolan Mujo, sta ti je, pa si tako potisten?\" \"Cuti bolan Haso, silovao me medved!\" \"Uh bolan, nezgodno! Pa jel boli?\" (uzdah) \"Cuj, kako ne bi bolelo? Ne pise, ne javlja se.\"
Ovi bosnjaci su talog ljudske rase