Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne budi morbidan, mrtvi nemogu da glasaju, njima je oduzeto pravo na život a preživjelima oduzimaju pravo da glasaju, zbog mržnje usađene od prve bajke do školske "literature"
zasto se sve bosnjacke udruge tako rado nazivaju "gradjanskim" kada to nisu ?!
i mi cemo svi na glasanje i mrtvi i zivi u sveCkoj, holadiji i ostalim kjafirskim zemljama, samo nas gledajte!
Zlatko lagumdzija je napravio drzavu za covjeka al od marin dvora do bascarsije
Beli da laze cuj ja moram dostavit na dokaz ugovor o podstanarstvu a zivim sa rodjenim ocem i majkom u Srebrenici u svojoj kuci i ja moram dostavit ugovor o podstanarstvu koja je to logika OVO JE ISTINA STO SAM NAPISO
Obrazloženje MUP-a RS o poništavanju prebivalištva u Srebrenici jeste "sumnja" i "mogučnost" kao zakonski osnov (možda osnov u staljinovoj rusiji), za zakon koji nepostoji, naravno, protivno zakonu koji postoji na nivou BiH. Toliko se i očekuje od institucija RS u zemlji nekažnjenog i nagrađenog genocida.
Ma ne laže Čađo, lažu islamofašisti