Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li neko nekad čuo za "Mušterija je uvijek u pravu". Kod nas ide prvo "Morat ćete platiti iznos" pa "Nije do nas, mjerač Šefket je bio pjan" do "Slobodno tužite" do "Uplaćen vam je povrat novca". Kod nas je odnos prema kupcima kao prema neprijatelju.
@Dezmond BH telecom, BIHAMK, institucije BiH...nastaviti niz.
Kažu nisu imali pristup brojilu. Pa kako su onda procijenili da je toliko više potrošio nego inače? Kažu procjenjuju po algoritmu. Kojem? Onom korona-zdravstvenom algoritmu ili nekom drugom?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
mnogi su dobili neotočne račune. ep bih je pljačkaša organizacija. treba ih tužiti da se namirimo za sva vremena.
@Afrlm udruženi zločinački poduhvat
@Afrlmklix.ba/biznis/finansije/najprofitabilnije-kompanije-u-bih-na-vrhu-elektroprivreda-i-bingo-medju-prvih-pet-i-kladionice-premier/180522064 NEMA POTREBE DA OBRCU NASIM PARAMA, SAMO NEKA NAM IZVRSE SUBVENCIJU I SVI SMO NA DOBITKU!!!Ovako samo krimidionicari i one firme blizu SDA/HDZ mafije u Pederaciji i SNSD Mafije u RS-u obrcu preko MILIJAREDE NA GODINU!!!Oni svi cine ELEKTROENERGETSKU MAFIJU! Razmislite......I ovo treba na jesen resetovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sto ima ove bagre sto za pet maraka pisu u svakom komentaru protiv drzave. Sirotinjska intelugencija je najodvratnija.
Istina je da su racuni za "platiti""dosli"u duplom iznosu .Znaci potrosio si sto.maraka a na priznanici pise dvjesto. Jeste drsko i bezobrazno nema sta!. Medutim ove "badze" sa kucama od tri sprata i tri stana ne znaju ni gdje stanuju. Moraju im cifru "zavaliti"da se "pojave" Sve su to oni sto im drzava ne valja.
@gooUser1585942294 ne znas o kome se radi radi se o sehidskoj porodici koju su pokusali navuc na tanak led
Postavite kameru pa ćete vidjeti da li dolaze na očitavanje!
Jako glup odgovor iz Elektroprivrede da be mogu očitati! Postoje brojila koja imaju u sebi ugrađen odašiljač! Pa se s tog mjesta očitava daljinskim! Ne treba Niko da prilazi brojilu u centrali se dobija vrijednost.
Sramno, gospoda u elektrodistribuciji dobija astronomske plate a ne radi ptravilno svoj posao, pa pitam se onda ko to tamo radi?!
Meni je doslo 30-40 maraka vise nego inace , zvao ljudi ispravili uz priznanje da je greska do njih. Tako da uvijek mozete uputiti zalbu ako mislite da je racun prevelik.
Zovi valter perića
Uhhhhh, sto se pronadjose novokomponovani kojima se preko vikenda napravi “moba” (tako oni kazu) i....u ponedeljak nas doceka, gle cuda, nova kuca. Ah, sta da radimo, Sarajevo, najljepsi grade, ali neki postadose vece sarajlije i koji smatraju da imaju vise prava od nas, na zalost sa asfalta. Ali, tijelo im je ovdje ali dusa i ponasanje ostadose....tamo negdje. Niko me nece ubijediti da oni imaju vise prava prema mom Šeheru od njih.
Lažu za kamate jer ih obračunavaju te molim Klix da ispita to. Tvrdim na računima za april i maj su obračunali kamate a korona zakon je to zabranio.
Kako nije dostupno kad covjek prilaze ocitanje struje racun drugi i treci mjesec a u cetvrtom mu naglo skocio racun 20 puta...kako ste ocitali za prethodna dva mjeseca a fol duze ne mozete tvrdite
Ovo je ocigledna pljacka ljudi, nije ovo nikakva greska 🤮
Bog i Hrvati......šuti pa plati.
U Elektroprivredi sve SDA uhljebi pa tako i ne cude uvecani racuni. SDA uhljebi imaju samo osnovnu skolu, srednju i fakultet su kupili.
Ovo nema veze sa politikom, nameti OK, ali...potrosio si i plati. Niko nije lud da ne prati SVOJE BROJILO. Ako to ne tadis, izvini...kriv si, ne moze se samo vrtiti. Pokvareno....javi. Dosta vise novokomponovanih koji hoce posto poto u Sarajevo.
@kingtiger pametnjakovicu radi se o sehidskoj porodici momku je otac poginuo za BiH hvala bogu momak nije platio jer je dokazao da je greska
Ovdje se bas pisu gluposti. Najlakse dokazati da nisi potrosio, prati brojilo...svakog mjeseca plati... Najveci problem prave preko noci napravljene kuce od kojih Sarajevo vise ne moze da dise, postalo pretis lonac. Haloooo, svaka druga nova kuca nema dozvolu, nigdje brojila ili pet na jednom brojilu...posjekose sumu i prave kucetine. Naravno...hocete u Sarajevo, platite koliko potrosite ko’ i sav svijet.