Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kao da mi obecanja ozbiljno shvatamo, tim obecanjima se mozemo samo smijati,navikli smo da takvi sve lazu kako bi se dokopali fotelja...
Takva je SDA vlast.
Koju posluku porati onima sto ne cuju a vide?
čuj Razvojna banka FBiH nudi nepovoljnije uslove kreditiranja od komercijalnih banaka, pa ovo je za Monty Python-a
Cim pomenes,,Grande Koaliciju,,skinu ti komentar.
SDA je definitivno upropastila bosnu. Namjerno nece da podrze projekte koji su se pokazali uspjesnim. Ima li iko da hoce da pokrene revoluciju???
Kakvi gradjani, u BiH nema grdjana. Samo naroodi koji se dalje dijele na one za sisanje, mlijeko itd.
sta su dabruve?
Opaljeni po usima
Kao da je ovo prvi puta da slazu
Kao i sve u BiH, nije se neko dobro ogradio, stace nam ista mozemo mi i makadamom.
"Mi se u konačnici naprije želimo riješiti makadamskih puteva, a onda krenuti u modernizaciju putne infrastrukture", Znaci prvo prilaz selu pa aerodromu. Svakako su ti iz tih sela vec u gradovima,tako da mozete odmah na aerodrom.
Ma ništa odovog. Isplatili sebi plate od tog novca, a ostatak na promociju PDA ulupali.
TK vodi ona seljacka stranka i trbusne plesacice i plesaci, a to je PDA, a ne SDA
Glupe komunjare tuzlanske. Toliko su glupi da su pustili šokcima u Husinom i Par Selu da imaju zastave zločinačke tkz.Erceg Bosne.