Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ljudi rade svoj posao, svaka čast Vlada KS!
Sve populisticki projekti od kojih ni marke nece vidjeti oni kojima su namijenjeni. Svaka vlast ista, zaposljava ne strucne, nego podobne i pristalice vladajuce stranke, smijenjuje direktore i sefove ne po principu kvalitete, nego po principu Kojoj stranci pripadaju..ma fuj sve, treba ici iz ove drzave propale
@Zekolino Taman i da jeste populistički, nešto se ipak korisno radi. Posljednjih 20 godina jedini uspjeh vlasti je bio obećati svašta i skupiti glasove.
Lijepo izgleda
Ova Vlada radi prave stvari, haram ga bilo ko digne ruku za mrsku SDA i njihove tajkune i kriminalce
@bosanskigazija1 Nece niko, ako probaju da ih sruse izace narod na ulice
@bosanskigazija1 Zeleni nisu za 20 godina napravili ko ovi za godinu
Stranica nedostupna
Hazime, imamo Bingo!
Kanton Sarajevo nije grad..kaže se stanovnicima