Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaooo vidi ove bestije u bundi...Mars u Vakuf pa palamudi na gradskom vijecu, a ne nama u Zenici. Kad se samo sjetim doticne, na jednoj od sjednica je "dakle znaci" rekla u 5 minuta, cak 106 puta. Plac znaci!!!
Taj pausal je bila pljacka nevidjena.. cuj placaj sto ti njihove cijevi prolaze kroz stan.. kakva glupost
Svaka čast Kasumovicu. Sve se može kad se hoće.
Prije izbora je Kasumovic najavio da Ce to biti ispunjeno i ispunjeno je.Tako da su svi morali glasati jer nisu imali izbora.Snaga centra je usla u konflikt sa Kasumovicem jer je nametnuo dodatni porez kladionicama i zabranio nelegalnu bastu od kafica koja godinama bespravno postavljena s drzi je njihov predsjednik stranke.Protiv kladionica je bila snaga centra jer njihov predsjednik obezbjeduje ove kladionice
SDA i KOnakovicu vidis li sta se desi kad se brine o narodu a ne o uhljebima stranackim E u javnim preduzecima. Sarajevo je jedini grad koji placa fasistickim toplanama harac i pausal na nista. Sram da vas bude ! Tuzla je grad u Bosni i Zenica a ljudi placaju manju cijenu grijanja.
Bolje bez stranaka. 😉 Snaga Centra će i dalje podnositi inicijative i podržati odluke koje su od javnog interesa i predstavljaju bitne aspekte društvenog života.
@antibiotik nemas ti poimanje snaga centra je uz SDA priklonila se njima da zastori kladionice kao i a sda
@vansiona Kladionice treba zatvorit čije god da su. Kome je kocka sreću u kuću donijela?
Toliko ima prostora da se građanima smanje režijski troškovi, grijanje, struja, voda, plin, smetlje... samo da stranke maknu šape s tih preduzeća i da se otpusti višak uhljeba.
Zenica se izgradila ko Real Madrid
Eh da ima nesto u Bosni gratis,...