Fajon i Lagumdžija
0
"Građani žele promjene"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UF ONA JE PRAVA, MILF JOJ NIJE RAVAN MILF HUNTER
Tanja je bomba vidi kako se obukla sva u crnom kao mackica grrrooooOwww... carapice black stockings auh..
Vi \"građani\" Novog Novog Pazara i trebate promjene, malo doći pameti, prestati lagati sami sebe. Što se nas tiče, mi smo izabrali, 91 posto nas. Sve jasno.
nista se nece dijeliti vec moze samo zasluziti....stoga kvalitetan kadar za kvalitetnu vlast i ajmo onda u integracijee :)
Vrijeme je konačno, da budemo bliži u EU integracijama a za to sdp ima kapacitet!
Živjela Tanjina suknja. Ovaj levat hvata zjale, ako tako nastave ona nam više neće pomagati. Levati samo se vi hvatajte socijale umjesto suknje i vidjet ćete gdje ćemo završiti. E moj Hare da si malo mlađi ti bi ovo davno završio.
promjene smo htjeli, za promjene smo glasali. živjela socijaldemokratija na temeljima zavnobiha. s sdp bih zajedno svi u ujedinjenu europu.
Tanjica je baš fina dama.
SDP samo naprijed i ne popuštajte na ucjene iz rs-a,
Lijepo ste to rekli,ali ajte to i sipunite molim Vas gosp.Lagumdžija. Nadam se da necete kao i ovi ostali razočarati narod,zapravo ne vjerujem da cete nas iznevjeriti:)
sdp je taj koji će osnažiti našu BiH i omugućiti joj put ka eurointegraciji. Uz vas smo,osvijetlite obraz
ma sve da,samo ovi do sada ne
Bravo,želimo promjene,sve ove godine se ne smiju ponoviti ,a vi ćete opravdati našu podršku!
Postovana Policijo, podarite narodu ljudska i gradjanska prava. Sramota je za Sarajevo, glavni grad, da narodi nemaju ljudska prava. Sramota je za Sarajevo da Romi, Jevreji, Srbi i ostali nemaju gradjanska i ljudska prava. Pozdrav s postovanjem