Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da tek vidite nekošene površine na potezu između trol.stanica Ž.stadion-šoping! Od trnja koje je prraslo pločnik na južnoj strani Zvorničke , pa do svih zamislivih travuljina u punom cvatu! A stanovništvo je pretežno starije od 65 godina.. hronočni bolesnici sa niskim imunitetom, astmatičari, invalidi...Možda je ovo način da se smanji izdvajanje za penzije...naše su vlasti dalekovidne!
Eto izađite sad i naberite te ambrozije pa pošaljite svom kolonijalnom guverneru LAJČAKU, a još veći buket kriminalcu HOLBROOKE-u ( HOLBRUKU ) u SAD ili IZRAEL zavisno u kojoj jazbini trenutno preživa.
Ovo je stvarno istina. Ja već 20ak dana ne mogu da dišem normalno kao i dosta moje raje. Alergije su postale nesnošljive