Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sudovi i tuzilastva su postali prava smijurija. 2 god se natezu oko jasne stvari.
Cisto zataskivanje slucaja ! Pravda za sve nevino stradale ! Koliko jos nevinih ljudi i necije djece treba da strada i da bude ubijeno da bi dosli pameti ??? Dosta je vise da djeca lokalnih mocnika i tajkuna ne daju nam zivit a i s njima korumpirano pravosudje ! Vrijeme je za promjene ! Kocka je bacena !
Law abiding citizen... Najbolji primjer kako sam uzeti pravdu u svoje ruke.. Kako li je samo ovim očevima, dobro su ikako normalni sta im rade.. A ova 2 Karkin govneta i djubreta ce vrlo brzo neko ovjeriti...
Ne mogu da vjerujem, ccccc......
Odužilo se jer Sanjin voli da bude u pritvoru. U zatvoru je već dobio jedan lijep dio kazne od ostalih zatvorenika. Barem se tako priča..
Treba uci unutra i kriz prozir pobacati te luftere podmitljivce i neradnike.Tuga i jad kome je dodjeljeno da dijeli pravdu u ovom gradu.Dosta je vise njihovih manipulacija sa tudzim besrecama.Moze dati bog da se upravo ovakve slucne i njima dese
Dvostruko ubistvo. 40 godina, treći paviljon, Zenica.
Samo nrodni ustanak ta govna moze natjerati da rade
samo ako svi ustanemo, mozemo srusiti ovu mafijasku hobotnicu ...
Nakon tetošenja kriminalaca od policije krenuli su napadi na nju. Sada nam treba i milicija da nam čuva policiju. Inače imamo u BiH 44 policije prije engo što se krenulo u osnivanje specijalnih policija. Dakle, PODRŽITE SDA HDZ I SNSD ako vam je malo bilo ! Za Sefića nisu krivi ni sud ni policija ni tužialštvo nego NEPSOTOJANJE PRAVNE DRŽAVE koju nam je SDA obećala OD PONEDELJKA !
Batman, Spyderman, Deadpool, Ant man, Muriz Memic, Davor Dragicevic... De ba ljudi, naravno da sam za to da se zlocinci i olos kazne ali ova zadnja dvojica samo u kreiranje politike i plana za pristup EU nisu poceli da se mijesaju...
Oduzili su. Brezobrazno prema porodicama zrtava. Riba,,smrdi,,od,,glave,,. Odgovornost je na,,glavnoj tuziteljici i Presedniku Suda,,. Ima li,,moralnih,,ostavki ili smjena,,¿???????????????)??)
Takva su vremena došla da bi i Policija zvala Miliciju, ali Milicije više nema.