Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može u šator?
@kako si Ako je vlaga u sobama to sa zdravstvene strane zaista nije u redu. Ali ako zidovi samo nisu gletovani i okrečeni onda su očekivanja malo prevelika...
HHAHAAH... A U NJEMACKOJ ZIVE KO MISEVI U JOS VECIM RUPAMA.!!!
@jesam1 Ovo su nasi studenti koji su bili u Njemackoj na ferijalnom radu koji su isli sebi nesto zaraditi
@jesam1 ...a gdje ste krenuli, majke vam mile?! Svijet u pandemiji vec mjesec dana, a ono se seta kao po korzu. Mi ne mrdamo iz stanova, a oni i dan danas ko turisti. Dzaba mi krecimo dok ovi djiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isprva sam mislio da su razmazeni, a onda sam pregledao svih 7 slika.. strahota. Ovo nazivaju hotelom?!
Zašto ste se vratili! Trebali ste sačekati da prođe ova kriza pa se onda vratiti! Ovako i nas dodatno ugrožavate!
par milijardi maraka ce ove godine nedostajati nedolaskom dijaspore i turista,zna se sta to znaci...poslije corone dolazi glad i jos veca bijeda,a vi se i dalje sprdajte..
sto ste dolazili
Xebena drzava
pozz sa Tajlanda od diaspore
citam komentare koliko pljujete po ljudima jeli to zavist sto vi niste bili vani i sto se cudite kad vas djaspora pljue i kaze da je bosna propala zemlja koliko su ljudi zlobni postali i niiste bolje ni zasluzili mozete mrziti diasporu ali i dalje cete tu zivjet i kukati i sve ce ovo proci a vi ostajete sa svojim fadilom,dodikom i komsicem da vas prave sirotinjom i levatima sto i jeste
Strašno, treba ljude pod hitno prebaciti pod šatore.
HOTEL
Jesul oni vidjeli kako je Dodo u Sumskoj napravio karantin 😇
Ovo je zločin nad svojim narodom.
sta hoćete. ponudjena vam je prije izolacija u domu svog stana kuće. to ste svi zloupotrijebili hodali landrali i šta sad. sjedi tih 14 dana i suti. nisi moro doći za praznike kući iako su govorili da se ne dolazi.
nije strasno...strpite se malo
Sto ste dolazili korondzije