Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepe slike jos samo da zicara proradi za trebevic..
Ja komentara i jada. Da su ovi tramvaji bili na \"zapadu\" nasi bi polomili noge da plate ogromnu cijenu i \"slikaju\" se da bi se istim papcima hvalili. Ovi tramvaji su nasa istorija i dio kulture, i ljepo je obiljeziti. Treba ovako i ljeti da bude atrakcija turistima. Svaka cast, samo naprijed!
Građani se VOZALI? Mislim da je svaki komentar suvisan... :S
Na Palama su tada jeli nogama...oni što su tu živjeli prije nego ih je srpski kralj doveo 1918
hahahahaha...link ti je najzesci!!! Gdje ga iskopa? :)))))))))))))))))
Pitaj iz(m)etbegovica juniora gdje su repa i sto se ne vozis u shuttle-u....?!
e*b*e*m sa-x\'u sve od a do z.............brisite komentare majnu vam kresnem shugavu
Mislim da je dosta više ove farse sa konjima. Umjesto da nam prirede otvorenje još jedne tramvajske linije prema Hrasnici, naprimjer ili nedaj bože metroa, oni nama serviraju KONJE. Koje gluposti majko mila. Od novaca koje smo dobili mogli smo se vozati u space shatle-u!!!!!!
Ima li spasa za GRAS,koliko ima kako su ga okupirali dani prolaze,godine prolaze.Scekici,Lakote,Suljevici dolaze i prolaze ,konjske kocije svakako da ce se vratiti, glavonja crvenih obraza ima pet kuca sa video nadzorom.Znao sam tipa ganjo da se zaposli u GRAS moram kaze nekako to sandzacku liniju zaganjati posto nije sandzaklija.I nakraju preko tadasnjeg ministra B...ovica dobio da radi za kompjuterom nesto,ja se iznenadio ono pravo da u GRASU imaju kompjutere.Zalosno i tuzno j... milu majku sta uradise od Sarajeva...
Sta je? Ja se svaki dan vozam u istom tramvaju, koji su kao malo noviji, inace stari 80 godina :)
Mislim da tu nije bilo građana. Možda neki doseljenik da se provukao sa novinarima, ali građana nije bilo :)
USKORO CE GRAS, AKO OVAKO NASTAVI, I U BUDUCNOSTI NASTAVITI VOZATI GRADJANE I SELJAKE NASEGA GRADA TRAMVAJEM SA KONJSKOM VUCOM. I KO ONDA KAZE DA SE ISTORIJA NE PONAVLJA!
Građani se \'VOZALI\' u tramvaju s konjskom vučom, Znaci za nepovjerovati. Zar je tako tesko napisati svrseni oblik glagola - voziti - VOZILI ? Licno cu se obratiti gospodinu Boricu gl.i odg. uredniku sa-x, sa zahtjevm da obrazlozi naslov ovo teksta?! Nemate pravo da zatupljujete nasu djecu !!
http://www.youtube.com/watch?v=kJyfHJz26tk
Sta bi bilo jos da imamo pismene novinare i da su se gradjani \"vozili\" umjesto sto su se \"vozali\" :)))
Samo vi brišite komentare Srba i Hrvata i forsirajte onih par po.tur.čadi i daleko ćete dogurati!
Istorijat : ... a 1885. godine ustanovljen je tramvaj s konjskom vučom kao turistička atrakcija koji je vozio na relaciji Ekonomski fakultet - Marijin Dvor - Željeznička stanica. Halo, o cemu mi ovdje govorimo ? Kakav ekonomski fakultet u to doba ????? Valjda od zgrade Pravoslavnog Teoloskog Fakulteta. Ili je to sada tabu da se uopste pominje da je to crkvena imovina ?! Svasta, manijaci neprofesionalni !!!