Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problem Deponije je poznat od ranije ali se nije riješavao.Istina bilo je bezuspješnih pokušaja.Najuspješnijem menadžeru važnije je bilo zapošljavati stranačke kadrove od žena ljubavnica bratića,cijele famelije sve u vrijeme moratirija za zapošljavanjekako bi dobio podršku obnove mandata
Mislim da se ovdje radi o nekoj privatizaciji komunalnog ili dijela komunalnog, narod ce opet biti namagarcen, kad se privatizira samo ce vratiti osigurac u postrojenja koja su stranci instalirali i prodavati struju elektroprivredi i zaradjivati sa deponovanja smeca. Kurvanjska politika.
neka se zahvale Semiru Efendiću što im je legalizovao kuce i sad se mogu zaliti. rijetkost je bila prije ar godina da je neko imao gradjevinsku dozvolu u tom naselju
Neka izmjeste deponiju u rodna sela ovih što se žale.
kad ste pravili kuce pored deponije tad vam nije smetalo
De sta ce vam zrak,ni meni ne treba
Kakvo crno Zabrdje.. Smrdi pola grada. Od otoke do nedzarica. Ne mozes ostat
Gospodo na deponiji se akumulira metan jer sakupljači ne rade. Pitanje je dana kad ce eksplodirati. isto tako, ovo ljeto se smrad osjetio do Malte, iduce godine eto ga i do Grbavice ne brinite. nemojte misliti da ste odlaganjem smeca u kontejner zavrsili sa tim smecem. Zrakom se i ostatku Sarajeva otrovi vracaju.
nema vode, smrdi grad, hrvat gradi i unistava Sarajevo jer su se par balijaprodako, pucaju na policiju...hvala SDA
a najbolje tek dolazi kad jos malo titove garde izumre
Tu nema niko nikakvih dozvola za kuće a nešto traže
ej Alija sta uradi od onokvog naroda
Ma sta je Alija uradio? Samo balije poput tebe tako prozivaju nekoga ko mu je dao identitet i slobodu da se vjerski slobodno izjasnjava i da ne bude ugnjetavan radi toga..kako vas vise nije stid.
Nije ovo hajka zbog deponije tj smrada znali su gdje prave kuce. Ovo je smisljen scenarij da neko (LOKOM) preuzme deponiju jer ocito da niko ne spominje izmjestanje deponije vec da se doves du drugi ljudi.
@aTiSeMuzafereKupaj Adnaneee
A dosli, na jos vecu deponiju smeca ! Sta ti je reci SMRAD !