Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako to ? Pa zar nisu Forto i Konakovic obecali cist zrak gradjanima Sarajeva jos prije 8 godina. Govorili su da oni znaju, da imaju rjesenje, da je kriva SDA, kriv Bakir Izetbegovic. Pa su potrosili milione na Svedske i Njemacke studije. Bagra je to nepismena, primitivna. Fuj.
kriva je topografija i sto se u centru grada vozati auta tipa golf 2, sto narod lozi svasta, itd. A nas mentalitet je kao zrak koji udisemo 😂
Joj ovih SDA stakora jesu dosadni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hhehehhe sirotinjo ,bjedo politicka i svakakva.Znate se prepucavati i ko je iz koje stranke.U stale bagro nije za vas olovka .Poicete nas kreteni
Iz kuca po oborinskim dijelovima Sarajeva izlaze zuti dimovi. Eto uzroka.
Najbitnije je da protestujete za jebene Plstine ahahhahaha A kad je pitanje problema unutar zemlje, odmah jezike u supke.
Pogledajte sad Sarajevo na prvom mjestu !!
Ni tu ne meremo bit’ prvi… koji kokuzluk.
Al kako vas nije sramota …
Hajde nek je u zdravlje, zivjeli.
Kolko je izmjereno u Faleticima pitam za druga
zdraviji zrak u Zenici
Večeras sam vozio iz Mađarske pa od Šamca do Sarajeva. Mrtva Trka između Zenice i Sarajeva gdje više smrdi vazduh. Šamac i Maglaj očaj, Modriča i Doboj zeru bolji ali Sa i Ze su zakucali.
A kad vidis cijene stanova rekao bi covjek da je ovo svjetska oaza dobrog i zdravog zivota
ajmo šibicari,svi alijinu sliku u dnevnoj poljubit
Politika jeste odgovorna, ali ima nesto i do gradjana. U Tuzli recimo ljudi loze sta stignu, a mnogi od njih imaju finansijsku mogucnost da ugrade pec na pelet. Lozis gume pa onda krivis vlast da ne radi nista za kvalitetniju ekolosku situaciju.
Vlasti zabranile okupljanje
I hoce 5000KM po kvadratu za ovaj smrad. Jel vas stid? Realna cijena treba bit 800KM po kvadratu, i to da se nabijate nogom u zicagu.
https://www.iqair.com/world-air-quality-ranking Sarajevo 4. Beograd 7. Skoplje 8. Zagreb 13. Pristina 17. Ni rijeci o nasim komsijama/susjedima kad je nesto negativno, ali eto samo o Sarajevu svake sedmice jedan clanak. Merlin napisao pjesmu "Pala magla do pola Sarajeva" prije 33 godine, a samo kliksovcima i dan danas cudno sto je grad koji je okruzen planinama zimi u smogu i magli.
Smrdi smog.