Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...htjeli smo da se igramo države...eto nam sad, niti u jednom segmentu ne znamo upravljati ili voditi ni firmu ni opštinu ni ništa...nismo sposobni 2 ovce da čuvamo a kamoli da budemo priznata un država :-D
Jeste istina je,zato jer je BiH i pokvarena i grozna zemlja nek se ovi drugi hvale SARAJEVO NAJLJEPSI GRAD NA SVIJETU.Nemojte me sada pogresno shvatiti Sarajevo je isto lijepo u necemu ali po kulturi 0.U Beču ako bacas smece na zelene povrsine placas novcanu kaznu a ovdje to ne zanima nase vlasti hoce samo sebi kao da se cijeli svijet okrece pred vlastima nasim.FUJJJ
mentalitet sirovog balkanca, fuj
"Kojo smetlje...oto na slikama?? Ih, sto se bune, ja sam vazdi kroz pendzer baco. Jedanred sam I ficu starog u rijeku sa dijetom odganjo...."...Kojo, oto, jototo... E kad imas 65% populacije koja je wc imala napolju...sta se moze ocekivati. Ako kazes reciklaza....pola njih konta nesto si mu opsovao. Nasi dragi Bosnjaaaaciiii...mislim tu I ovi ostali sa drugim predznakom. Dobro dosli u Sarajevo.
Majmune, procitaj tekst prvo, i ti i oni koji ti daju pluseve, a zeljeli bi da su Sarajlije, vise nego sve ostalo... Jel lijepo pise: USLJED NEDOSTATKA KONTEJNERA?? Sta trebaju ljudi, nositi smece u drugu opstinu, ili ga skupljati u podrumu dok se neko ne smiluje staviti kontejner? Najsladje je pljuvati po Sarajlijama, jelde? Jer najvise boli to sto ti i takvi ko ti Sarajevo vide na tv, ili kad dolaze u bolnicu...
Naj usranija drzava BiH i njeni " maloumni gradjani"
Kako ste samo zavidni na Sarajevo pa to je cudo jedno. Pola vas nije iz Sarajeva zasto onda nesto komentarisete? Jeste puno je smeca, neka je sta je sad, nase je kakvo god da je. Uhvatite se svojih zabiti. Svi mrze Sarajevo i Sarajlije, a pun grad sudenata dosli lafo da studiraju. Imate fakultete i u svojim gradovima sto cete ovamo? Sve ste malogradjanske manire dovukli sa sobom, pa i ovo smece i sve ostalo (cast izuzecima).
Da se razumijemo to nisu gradjani!
JAO GRADŽANA BAŠ SU FUJ
Pa da, Sarajevo krcato gradžanima, sve se sudaraju dame i gospoda.
Članak je bio prije par dana. Nema veze što ste ga ponovili., jer nisam prošli put kazala sve što sam htjela. A htjela sam reći da je naslov pogrešan: "_Građani Sarajeva smeće iz domaćinstava odlažu u parkovske kante i na zelene površine" TO NISU GRAĐANI! Ne znači da ako neko živi u gradu da je građanin! I nije on sam došao (taj nazovigrađanin), poveo je sa sobom i svoje selo. Fotografije su dokaz.
...građanin je svaki državljanin jedne države...ne budi baš bukvalna, al baš baš svaki put lady pa te moram popravljati, baš svaki put! to je uobičajenta terminologija...to što je bosancu u glavi samo kastna raspodjela na seljaka i građanina to je već drugi par opanaka i dokaz našeg mentalnog ograničenog sklopa! ako ćeš vaistinu...u bosni nema niti jedan pravi "građanin" jer nemamo niti jedan pravi "grad"! a ti sad ciči od muke!
@Ares X, :))))) I ti sada pametan? :)) Ne pati se i ne ispravljaj me, ne polazi ti za rukom. Znam ja da je uobičajena terminologija za svakog stanovnika jedne države kazati "građanin". A sada se zapitaj koliko je taj termin ispravan? :))) Stanovnik države bi trebao da bude državljanin, stanovnik grada, građanin... itd. Znaš ti šta sam ja htjela kazati, ali ti baš nešto i nije bilo pravo. Da slučajno ti nisi bacio ono smeće? :)))) E Ares, kakvo cičanje i muka :))). Meni je ovaj portal zabava, a nije muka. Đaba si bilo šta pisao i mučio se. PS. AKO VEĆ ŽIVIŠ U GRADU, PRIHVATI GRAĐANSKE MANIRE, DA BIH TE MOGLA NAZVATI GRAĐANINOM JEDNOG GRADA! (Ares, nije upućeno tebi, ja onako napisah :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Valjda im je po´so da ciste i odvoze smece. Zato i postoje ne da se setkaju i ofrlje odradjuju posao za koji su placeni