Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh jeste uspješni, vi ste ustvari obilježili dan neznanja nauke i medicine. Da se podsjetite kako ste bespomoćni, kako ne znate izlječiti Davnov sindrom. Jarane, pa bolje da ste to vrijeme, energiju, novac što ste istrošili na obilježavanje uložili u nauku da se već jednom otkrije uzrok i izljeći za aždaja.
@jugimojef ta aždaja
@jugimojef očito je da nemaš pojma ama baš ništa.Downov sindrom se može javiti kod svih skupina i može se javiti u bilo kojoj obitelji bez obzira na roditeljsko zdravlje, način života ili ekonomsku situaciju.
Svaka čast ljudima.Treba poštovati sve osoba,ma kakve one bile.Treba im se pružiti šansa,jer oni to mogu!
manje medijske pažnje se pruža ovoj djeci, nego onim lgbt lešinarima! -.-
@thewhisper A gdje nađe njih da uzimaš za usporedbu sa osoba s Downovim sindromom? U ostalom što tebe brine ko u čiju rupu gura gutu?
Mozeli ime ove desne sto je zinula 🤨😋