Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrad se osjeti na svakom koraku,ponajvise na Poljinama.
Puno seru sarajlije :)
PUNO SERU OVI BRĐANI, ARAPI, TURCI I OSTALI! U SARAJEVU JE NAJMANJE SARAJLIJA!
Ovo Sarajevo svaki dan sve više propada. Ne znam samo šta ti turisti vide kad dođu, Baščaršija OK ali evo baš nedavno sam imao priliku da pričam sa nekim turistima i ljudi pričaju da im je generalno Sarajevo jako ružan grad osim tog historijskog centra, i u potpunosti se slažem s tim.
u Pofaličima gdje je vranica zapoćela sa gradnjom stanbenog objekta koji je stopiran radi podvodnih voda ostala je velika rupa u kojoj se skuplja voda i izlijevaju fekalije iz kanalizacije za koju VIK tvrdi da nije do njih i to stvara veliki smrad. Mi građani Humske ulice smo se žalili našoj mijesnoj zajednici koja je pozvala civilnu zaštitu koja sada pumpama crpi tu vodu i direktno izlijeva ponovo u kanalizacione cijevi i tako otiče u pravcu Dolac Malte i zato se osjeti toliki smrad jer isparava kroz šahtove. Oni če tu vodu iscrpiti za 5-6 dana ali to nije trajno riješenje jer se voda jako brzo nakupi i mi čemo ponovo reagovati i tako u nedogled sve dok vlasti nešto ne poduzmu.
To je ostalo iza izbora ali čudi me da dosad nije izlapilo.
JOOOJ DRŽAVE, PA VODI LI U OVOJ VUKOJEBINI IKO I O ČEMU RAČUNA. SVE GOLA MAFIJA, POSAO ZA KOJI SU PLAĆENI NE RADE, I ONO ŠTO KAO MORAJU URADE SAMO DA IM POSAO IZ ŠAKA ISPADNE. JA ŠTA SELJAČINE KOJE SE POSLIJE RATA DOJEBAŠE U TEBE, MOJE SARAJEVO, URADIŠE OD ONAKVOG GRADA. SRAMOTA ALI JEDINA ISTINA JE DA SE SARAJEVO TOLIKO POSELJAČILO DA SE NEĆE ISPRAVITI NI ZA 200 GODINA.
Nekim komentatorima ne smeta ova pojava jer je i to puuuuno bolje nego tamo. "Sarajlije imaju svilene nosiće". Naravno, do rata smo se navikli da sve komunalne odnosno GRADSKE službe dobro rade svoj posao za koji smo ih plaćali. Komunalne firme su vodili gradski ljudi, građani ovoga grada kojeg su voljeli, a nisu imali "ono tamo" gdje teku najčistije vode, gdje su najljepše trave i najplavlje nebo. Svu tu ljepotu su oni ostavili i došli u maglu, smog, nesnosnu buku tramvaja koja ih u početku plaši, a kad skupe hrabrost da uđu, ne pada im na pamet da kupe kartu... Tamo, nisu plaćali komunalije, pa ih ne plaćaju ni ovdje, a kad ne plaćaju, onda ništa i ne traže. Nima je dobro kako od je, tamo je bolje, ali oni ostaju ovdje. Radujem se 1 maju, kad oni odu Tamo, a mi do Šetališta. Biće lijepo u Sarajevu ta 4 dana, ali sve što je lijepo, kratko traje.
manje kakite i eto rješenja
Ja mislim da je ovo najviše izgovorena rečenica : "Nije do nas"...
Kako smrdi na Ilidži uz Zeljeznicu i oko Hollywooda, k´o da te davi za vrat smrad
Smrdi, smrdi, užasno smrdi!
DOBAR GRAH SE DALEKO ČUJE
Prije se govorilo kad ti se netko žali, da se žali "Upravi za vodovod i kanalizaciju".
Smrad se najvise osjeti kad naidjem kraj policijskih stanica,opstine,predsjednistva,suda tu meni najvise smrdi.
Neko ima meth laboratorij u stanu :)
sigurno je do elektroprivrede , a možda je i do Telemacha ili Bh Telecoma :)
Kad čuješ ove iz VIK-a čovjek bi rekao da ni za sta oni nikad nisu krivi.
blizu je prirodno-matematicki fakultet, ne bi me cudilo da su hemikalije zavrsile u kanalizaciji.
Jedino ako mogu ići uzvodno.
h2s je gas, nema gdje ici nego uzvodno.