Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Sarajevo kakvog ga ja znam!
Gdje je omladina, pola miliona nezaposlenih, penzioneri sto po kontejneru rovare. Ono samo onako pitam, dobro im garant
Rudari su jako bezobrazni, plata se ni fening smanjena rudarima nego administraciji. To ce se kroz rekonstrukciju vratiti rudarima kroz vece plate. Naravno imamo likove iz njihove stranke i razne ubacene elemente koji ne daju da se poveca cijena elektricne energije cime bi se finansirala redukacija radara za eru obnovljivih izvora energije prije gasenja rudnika sto bi rezultiralo vecim platama.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne kaže se džaba.. Sarajevo ima dušu...
Ima dusu, ali nema muda. Ko ce se od ovih sto im donosi hranu sutra pridruziti protestima. NIKO.
Ovo sto dozivljavamo posljednja dva dana terora i blokiranja glavnih ulica u gradu je jos jedan vid apsivnog rata kojeg vode separatisti iz GTRS i UZP-a. Direktni pokusaji drzavnog udara, jer da se protesti neki odrzavaju, oni bi se odrzavali i u Banja Luci i Mostaru, medutim samo se u Sarajevo organizirano guraju protesti pred institucijama koje vode Bosnjaci koji su temelj patriotizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Podrska za vladu, ovi rudari hoce nasim ministrima da smanje plate i privilegije, svi pred rudarska okna na protest protiv rudara, dosta je bilo zuluma.
Nije ovo Sarajevo, pravo Sarajevo je kada se na noge dignu studenti pa povedu sav narod u promjene. Danas cuclaju ono crijevo po cijeli dan.
Ooj Cuj dubioza kolektiv Dubioza kolektive ne pjevajte Nemojte ljudima prisjedati na muku...
Studenti,nekad ste jugu okupirali za proteste, a sad imate ispite.Rudari podrska
Šta im to znači na pravom putu? Gdje su ti studenti što su nekad pravili revolucije? glasaju za SDA, HDZ i slične..eto gdje su.
Samo treba politicke stranke odmaci od rudara. Vidim da su se mnogi uzjogunili kao da im pomognu, nemojte im vi pomagat, nedajte da ovi uhljupi politicki na vama čestitim i poštenim zarađuju jeftine političke poene.
Jedite Husinski rudari trebace vam snaga za rudarsku bunu2.
Hahaha jao jao merhametlija donijeli čojeve.. A sutra, opet glas za Bokira...
Svakom ko je na pravom putu??? Ono kad SDA kadar progovori
pozlilo jadnom covjeku
Ja vam obećavam 100.000 radnih mjesta
Budi se omladina bude se studenti oni su motor ovog drustva bude se Sarajlije idemo se probuditi svi ova drzava je nasa tj.svih njenih gradjana idemo napraviti bolje autra za nas i nasu djecu. Naprijed rudari i SRETNO!!!!!
izadjimo na ulicu i podrzimoo RUDARE !!! raštimajmo ovaj poredak naštimajmo nas
Ponesite parmake I toljage pa pravac na Poljine isprebijat Sebiju sve koj kosti polomit!
Samo nema pomoći od vlasti. Samo među njima nema ljudskosti ni morala.