Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST - i ova peticija, kao i svaka druga peticija ili protesti, su naruceni i org. od politickih stranaka, koje su takodjer nekada imale priliku popraviti stanje u Vodovodu. Vodovod i ne moze biti bolji dok smo mi ovakvi kakvi jesmo. Nije to do politike, ni do SDP-a, ni do SDA, ni do SBB-a, ni do HDZ-a, ni do SNSD-a i slicno, VODOVOD je slika naseg drustva koje je zapostavljeno, sebicno, korumpirano i neodgovorno. Od portira - preko dispecera i radnika - preko pravnika - pa do direktora!
ljudi su naivni i glupi, misle da će doći voda kad neko drugi dođe na vlast haha, halo to je problem koji se rješava godinama a ne preko noći, sad je samo kulminiralo, ovaj problem je postojao i kad je bila Stranka za BiH i kad je bio SDP, niko to nije rješavao, šta sad mislite da će to neko čarobnim štapićem riješiti, za ovo su potrebne godine i milioni
Ti fakat sve znaš, svaka ti je zlata vrijedna i samo iz fotelje sa merakom udaraš ENTER, ali džaba ti je to kad se pravda može dobiti samo protestom na ulici. Pa ti lupaj ENTER i pametuj koliko voliš!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
E ako je budu potpisivali samo građani Sarajeva onda smo donji !
Koliko si dobio lajkova toliko ima rođenih građana Sarajeva.
@Oskarovac da ! ..žalosno ali istinito .....živio...
Samo ponavljati puca mi kur*c za sve i pušite ga svi. I dosta tečnosti piti. S česme po mogućnosti.
Ovom narodu bi ja i dalekovode prodo u staro zrljezo i onda im uvozio svijece koje bi kupovo po 0.10kf a 5.KM im prodavao
Uzeti 500 miliona iz federalnog budžeta i riješen problem!
SMJENA ELMEDINA LOPOVA I LAŽOVA KONAKOVICA .DA IMALO IMA OBRAZA KAO NAJODGOVORNIJI SAM BI DAO OSTAVKU !
U VODOVODU RADE PEDERI !
I onda se vi u Sa pitate sto mi u Tz ne damo Jasmina Imamovica... Od grada koji je pola vijeka imao redukcije vode napravio je grad koji gotovo nikada nema problem sa vodom i cije je vodosnadbijevanje rijeseno do 2035god... Samo sto nam je obezbijdio vodu - moze biti gradonacelnik do kraja zivota sto se mene tice! Sretno Sarajlije - sretno!
Sve sto se odmah ne rijesi kasnine te stigne, tako i ovi problemi s vodom da su se rijesili prije 10 godina sada ne bi imali problem, ali najgore sto ce nas stici i ostale stvari. Nista u drzavi nije kako treba. politicari kradu i bogate se , a obicni narod glupi nek suti i trpi.
www.zadruga-rijaliti.com Najgledaniji rijaliti show ZADRUGA! Budite u toku sa najnovijim dešavanijima.
https://www.peticije24.com/peticija_za_pokretanje_kolektivne_tube_graana_protiv_vik_i_vlade
Nije problem u strankama, nego u politici koja dozvoljava da stranke postavljaju ljude na razne pozicije u društvu pa tako i u Vodovodu, ali i od skora čak i u školama i fakultetima. Politika nam pored naših polja uvozi kukuruz, soju, paradajz, paprike, krastavce, limun, mandarine, grožđe masline, pa eto čak i vodu za koju se izdvaja godišnje više od 10 milijuna eura i sve to prema afinitetima ministara svih razina.
Sta ce vam voda, vi ste metropola 😆
Trebali ste tu preticiju potpisivat kad su komunjare bile na vlasti. Nego su ostavile nerijesene probleme sadasnjoj vlasti koja se ipak bori da rijesi situaciju na dobrobit gradjana.
Te tvoje stvarne "komunjare" su otišle sa vlasti prije 26 godina, a ovi tvoji što se bore za "dobrobit gradjana", molim da se prestanu više boriti, da nam malo lakne :-)
Baš se sjeti SDA postera vezanog za redukcije u Tuzli. http://i57.tinypic.com/k1c13p.jpg
Lezihljebi organizujte da građani sami iskopaju stvore uslove za bolje snabdijevanje nemojte samo su pljusak prosipat i zauzimati medijski prostor u radite ne sto konkretno