Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinji smanjiti plate, uvesti zabrane, nema izlaska iz kuce, nema ni posla, ljudima pozatvarati radnje ( frizerske salone, restorane itd) koji su im jedini izvor prihoda itd, a guzonjama se plate nece dirati, oni mogu partijati usred epidemije itd. Drzava za covjeka.
Pa bolje ih je pustiti da piju kafe pive nose iphone od po 2000km i da pomru?
Opet nek za SDA glasaju, vidi ih sad ni jednog respiratora ne mogu nabaviti, niko ih ne voli pa ni Turska
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sultani imaju sluge ......... nema ih u redovima ho ho hoo 🎬
U Aziji se svaka druga osoba i prije ovog virusa kretala s maskom na licu , to ce izgleda i na evropskom tlu da postane normalno . Korona svakako ima i pozitivne efekte , smanjice se emisija C02 znacajno..
sad ce i najvece primadone da nauce kuhati, praviti hljeb, kruh i somun, razne pite i pitice, NUZDA ZAKON MIJENJA... :)
Do kad ce se prati ruke, zna li se sta?
Normalni gradjani su u prosjeku poslusne ovce, tako da ce se pridrzavati svega vecinom. Problem su kabadahije, vjerski fanatici, ekstremno ograniceni kojih je najvise i guzonje svekolike.
Kakva vam je vajda od razmaka kad virus prezivi 3 dana na drsci od kolica, kutijama od hrane, novcanicama, masinama za naplatu karticama itd? Jedino sto fercera je totalna izolacija na mjesec dana kao u Kini. Niste se spremili na vrijeme i sad ko krdo trcite u prodavnice.
@bambaklat pa ne prenosi se preko kože medo, ne kašlju kolica a ni novčanice...peri ruke slino
@bambaklat zato ti ljudi kazu da ne diras lice prvljavim rukama i da peres ruke najmanje 30 sekindi toplom vodom. To i djeca znaju
Ponosan sam na naše sugradjane
Sve je to uredu, ali gdje to brasno za kojeg kaze se da ga ima na pretek i da ga ne moze nestati? Gdje brasno to?
svaka cast!
Provjerite Bingo Kolodvorska, pa onda javite da li se postuje.
Da je kojim slucajem ovo u Danskoj bilo bi svaka cast kako su danci kulturni... ali dzaba mora svoj svoga da pljuje i omalovazava....
danas penzionera bez maski ikakve zastite u Bingu koliko hoces
1 metar razmaka nije dovoljan, morate to povecati na najmanje 2 metra, tako to rade u njemackoj! a ponajbolje je da ne izlazite bez prijeke potrebe nikuda! nadam se da medju nasim politicarima ima i neko pametan, da napravi dobru organizaciju.
Niko nije umro od virusa, već od doktora i "lijekova". Doktori ubijaju ljude trovanjem lijekovima. Zašto niko nije umro u kući svojoj? Zato što ne bi nikad?
@NevjernikVirusa Ako trolas nije ni vrijeme ni mjesto za to, ajde na neku drugu temu...
KRALJEVI NASI SARAJEVSKI,istrenirani svi kao jedan.Sve cemo mi poslusati,samo da bude bolje. Nismo mi nedisciplinovan narod,mi slusamo sve,ali samo da se smiri ovo ludilo! Vec smo umorni i bez ovoga.
Svaka cast ljudi