Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda zato sto je PLIN PRESKUP!!!!! Građani moraju nadolmiti 4 firme (Toplane,SarajevoGas,BH-Gas i Energoinvest kao posrednika) ...ovo ba Amerika NEmoze placat' a kamo li obican građanin !!!!! Nista me NE bi iznenadilo da narod pocne "reciklirat" plastiku,smece sve sto moze lozit...jednostavno ,ljudi plin je PRESKOP...ja sam do 20.12.2013 bez PDV-a potrosio plina 190 KM !!!! Kunem se stedimo maximalno grijanje radi npr od 10h do 12, zatim se gasi do 18h i vrlo cesto smo van kuce po cijeli dan (posao,skola)
sad vam gradjani krivi sto zagadjuju sto ste poskupili gas i grijanje majku vam vasu 300% sto niste dali normalnu cijenu pa bi svi bili na vasem grijanju
pa nek vlada napravi nesto i subvencionira cijenu plina za one sto se griju na plin... (napravi nesto - uzme jos jedan kredit jer svakako necemo moci vratiti ni ove sto su do sada uzeli)