Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lično, nemam ništa protiv čovjeka, a onako, zaboli me neka stvar i za Tursku i za njega . . . ne plaćaju mi oni račune i ne hrane me . . . Toliko !
Tvrtko se u grobu okreće....
Husein Kapetan se u grobu okrece...
Radončić će infarkt dobiti, on ne može ovo izdržati jer zna da nikad neće prošetati crvenim tepihom a posebno ne zbog dočeka ljudske veličine kakav je Predsjednik Erdoga. Vjerovatno je noćas bio na infuziji...
Super. Sta je problem? Treba da se tako doceka svaki prijatelj BiH. Zaboravljamo da ce se za koji dan isto tako po citavom gradu isticati zuto-bijele zastave. Zastave Vatikana jer nam dolazi Papa. I to treba. I svaka nam cast. Ali fakat. Sasvim je normalno da se zastave Rusije nece jos neko vrijeme isticati ali polako. Nadam se da ce i za to doci vrijeme. Sarajevo je uvijek bilo i ostalo SARAJEVO
Ne mogu da se nacitam srpsko - hrvatskog patriotizma i dusebriznistva za drzavu Bosnu i Hercegovinu, cak i (znam) "dobronamjernu" brigu za (svakojaki) identitet bosanskih Muslimana, cije se kosti jos uvijek, 25 godina kasnije, izbacuju na povrsinu uzduz i poprijeko BiH, bilo gdje da zakopas dublje od 20 cm. Da ne bude zabune, "patriote" su isti oni koji su silovali, zarili i palili tu BiH nabrojeno puta "92 - "95, i samo strpljivo vrebaju priliku da je raskomadaju u korist nacionalistickih matica u pozadini. Cast izuzecima. Licemjerstvo i bezobrazluk neslucenih razmjera!! Neka ih je sram!!
Nisu građani razvili zastave nego je to bila organizacija studenata sa Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu (IUS). I sam sam bio dio ekipe koja je držala te zastave.
Pa sto niste stavili amblem Univerziteta ? Vec ovako se namjerno pravi slika da su to gradjani Sarajeva!
Bitno je da je Babo znao ko je iza toga :D Sarajlije neka misle šta hoće. Uostalom, kome smeta i da jesu to građani Sarajeva? I na Papinom dočeku će da bude svašta, hoće li tada ko šta komentarisati?
Babo došo..
MI NISMO KOLONIJA,NISMO VAZALI,OVO JE ZEMLJA HEROJA I GAZIJA!ZIVJELA BOSNA!!!!!!LJILJANI DO GROBA!SMRT TURKOVANJU BOSNE!
Da Allah poživi Erdogana, ljudina je to, al realno, ovo su turski studenti i SDA-ovska mladež. I ja volim Erdogana, a ne mogu Smradončića s glave ali mi ne pada na pamet da dočekujem ikoga po ulicama i mašem zastavama.
Danas je dan zalosti za UVRNUTI TORANJ. Scepo trazi savjet od svog sefa vucica sta da radi turske zastave po seheru haha
Sta sve ljudi rade za pare, zasto je cudno da i zastave nosaju? I ja bi, ali nemam snage u rukama, a i nisu neke pare...
JAKAKO!
Nije ni drzava za svakoga. Samo se Turci mogu ovako ponasati, a ne Bosnjaci. Hrvati isto "puknu" kad stize posjet iz HR, ali zato barem priznaju da su i sami Hrvati.
U sred Bosne neprijatelj i okupator koji nam je nanio neizmjernu stetu je dockean sa najvisim pocastima. Svugdje turske i izdajnicke zastave a nigdje bosanske. Slika savremene Bosne, pardon bezlicnog medjunarodnog protektorata Bosne i Hercegovine. Ipak, zelim jerovati da negdje ima jos barem malo pravih bosnjana koji u srcu Bosnu nose.
ofirni ste pravo,ja sad sa cevapa jebe mi se za njih
pa ja sam musliman:-)) nema piviiiii hahahah
Ovo nisu Sarajlije! nez imali medju njima 2 bosnjaka? Ovo su sve turci(sa ilidje pretezno) koji su docekali svog predsjednika. Uredu je prijateljstvo sa Turskom, ali ovo prelazi svaku mjeru. Bosna nije Turska provincija. "Ima Bosne,Begler-Beze i Bošnjaka u njoj.Bili su prije vas i ako Bog da,bice i poslije vas!!" ;)