Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravstveno osiguranje je velika prevara.Prevara je jer se plaćaju gotovo svi lijekovi i prevara je što nas liječe nezainteresirani, nestručni lijeni i neodgovorni po pravilu korumpirani specijalisti.Urušavanje ovog sistema je svakodnevno radi čega trpi javna zdravstvena slika u državi.Najteža situacija je sa penzionerima i to onim koji su svoje penzije zaradili radom i koji su 40 god ulagali u zdravstvo.A bolnice e to je posebna vrsta prevare...ma duga prića.
Zar vam nije jasno ko dan gdje je novac i zasto je zdravstvo na najnizem nivou, da covjek sam sebi mora kupiti zavoj da ode na previjanje? Pitajte uvazenu direktoricu Izetbegovic...
@Amanda Jao, jao ne znam zasto ove notifikacije nisu bas u najboljoj funkciji, sve nesto kasni.... Da - vidis kako je zena odgovorna i stedi novac... Ne daj Boze bolesti nikome...
@Amanda :)))) Dobro si to rekla, a to je i ziva istina. Nikad mi nece biti jasni ti ljudi, koji bukvalno svjesno svojim djelima jos vise narusavaju zdravlje svojim sugradjanima, uzas stvarno... Sve se svelo na novac...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko te jebe sirotinjo hehe
Gradjani su sami krivi, sami podrzavaju korupciju i mito i nerad. Zasto nikad niko ne izadje pred kamere i javno kaze, snimi mobitelom kako doktoru daje mito. Kad gospodja Izetbegovic krene da zavodi red, onda se pobune ti isti korumpirani doktori, pa izadju sa kojekakvim saopcenjima protiv gospodje Izetbegovic, a narod ko narod...isto ko ovaj klix... nit sta radi protiv korupcije, nit ga sta interesuje
sultan bakir odlučuje šta može a šte ne na njegovih 18,7%. srbi i hrvati se ne smiju uplitati u naš mali islamski raj.
U EU zemljama dobijes zdravstvenu karticu i preko kartice te naručuje i doktor opšte prakse i specijalista,nema papira nema nicega,nalazi idu elektronski ,svaki je doktor upućen o tvojoj bolesti, ovdje dok izganjas uputnice umreš, sto je bio slučaj u mojoj porodici. Najbitnija papirologija i naplata usluga zdravstva od socijalnog,kako se ti osjecas-manje važno.
Ma katastrofa su zdravstvene institucije, a od moje im se plate odvaja za njihovu platu, a pojma nemaju o svojoj struci, uzasno su neljubazni i nestrucni kataaaastrofa. Ma mogu kako hoce, ali i ne dokle hoce.
U Titinoj državi isti dan naruđba kod doktora i pregled.Magnetna i ct snimak sljedeći dan.Ako dolaziš na pregled iz drugog grada dobivaš naknadu za pratioca i putni trošak prevoz. Lijekovi i operacije besplatno što bi sad to izgledalo nemoguća misija.Zdravstva nam je jedna velika nula.
Nista dok i seljaci ne izraze nezadovoljstvo, kao sto su to gradjani upravo ucinili.
Da vi ne ostanete o bez ovog sto imate 😂
Ma kakvi nezadovoljni, super je stanje kazu sda botovi
Pravo pacijenata je ekvivalentno kolicini novca.Vise novca vece pravo .Ja znam da to surovo zvuci ali vremena socijalizma je proslo.Jedan od vodecih svjetskih medicinskih usluga je u USA ali je to i jedan od krajnje surovih sistema.Postavimo stvari ovako ;ti ces pusiti ,piti ,jesti nezdravo i ocekivati da kada te zdravlje izda imas moju novcanu pomoc a ja vodim uredan i zdrav zivot.Treba se brinuti o sebi a ne cekati da ti se servira.Budimo realni.
Nazalost mi nemamo nikakva prava.
tišina stoko..ima da pušiš svom sultanu i sultaniji
neka zaustave predsjednicku skodu pa neka se pozale