Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENO SAUCESCE ARAPCICU. MOSOROVICU I JUSUFOVICU. KAD CE OPET REFERENDUM SLJAMU KOJI STE LUKAVAC DOVELI DO SAMOG DNA !!! SAMO STE SEBI I SVOJIMA TRPALI U DZEPOVE , NAROD VAS JE PREPOZNO, LICEMJERI SDA-PDA Vratite se u opanlke odakle ste i dosli. Tamo je najbolje za sve gradjane Lukavca.! EDIN DELIC POBJEDNIK !!!!
SDA / PDA ovce ovo vas ceka isto uskoro na citavom Tuzlanskom kantonu !!!! Ne mozete ljude kupit ruckovima, sjelima i kafama. Narod vas se zasitio. Kupujete glasove samo kako bi vi ostlai na vlasti. Vi ste upropastili ovu drzavu !
Raspadajuća kriminalna organizcija doživjela poraz. Odlazite na smetljište politike:
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a 95 milja maraka? Sram vas i stid bilo bagro zelena, sram i stid!
Nezavisni TK !
Edin Delic je ok lik, radio sam s njim nekad davno, i znamo se i mimo toga od prije i fakat je lik ok. Skolovan, pismen, uctiv, i nije proklet. Edo svaka cast
Da bi bio kandidat sdpa moras ovako boti ruzan 😂
Scepo stavim ti ga u šupčinu lijepo.
@patriota92 mora da si ruzan ko ovaj bik pa ti tesko palo hhhhh 😂
Ovaj čovjek da je SNSD ili SDS zaslužuje da bude i više od načelnika. Ko ga poznaje razumit će koji je ovo borac da stvari na svijetu a ne samo u Lukavcu postanu bolje.
Fakturu za ovaj "očajnički potez" SDA trebalo bi oni i da plate? Tako je barem u sportu, onaj ko smatra da je oštećen ulaže protest a kad se utvrdi činjenično stanje, onda onaj ko nije u pravu snosi troškove! Šta bi bilo kad bi u svim opštinama u BiH stranka koja nije zadovoljna onima koji su na vlasti tražila ponovne izboru u iznosu od cca 100000 KM? I ako nisu ni tad zadovoljni, haj'd ponovo! Burazeru plati pa se žali!
narod se budi dosta mu je vise kriminalne SDA
narod se budi dosta mu je vise kriminalne SDA
narod se budi dosta mu je vise kriminalne SDA
narod se budi dosta mu je vise kriminalne SDA
narod se budi dosta mu je vise kriminalne SDA
nastavlja SDA da puca po savovima u oktobru konacni raspad sljedi
pocetak kraja kriminalne hobotnice zvane SDA
blizi se kraj SDA
blllizi se krrraj SDS
Bikodže na Aparatima, Poljice na Aparatima, Glooovooonje na Aparatima. Svaka ČAST narode. Bit će nešto od nas. ;)
zaboravio si Bokavice heheh otamo su Arapcici, seljacine mrtve