Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicnom narodu se sada ostavila mogucnost i to ne jedna nego tri da na bilo koji nacin koji odabere i najvise preferora izrazi svoje sumnje i dostavi valjane dokaze.Ne moze bolje.Svaka cast
Bitno je da gradjani znaju da ce svoje zahtjeve rijesiti na zakonit nacin i s jednakim mogucnostima za sve,mislim da je ovo pravi potez opcine koji to i dokazuje.Svaka cast!
Aktivnost koja ce znacajno doprinijeti suzbijanju ovakvog ponasanja i mogucnost koju gradjani trebaju iskoristiti i na neki nacin pruziti pomoc lokalnoj samoupravi u demokratskom i zakonitom razvoju zajednice.
Opcina koja stvara bolji ambijent za zivot svih njenih sugradjana,ova mogucnost je konkretan korak u borbi protiv korupcije kojom ce se unaprijediti efikasnost,efektivnost i ucinkovitost rada lokalne samouprave.
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Odlicno da gradjani imaju priliku za anonimne primjedbe i sugestije,ovim ce se umanjiti mogucnost bavljenja koruptivnim radnjama,nadam se i sprijeciti eventualna pojava korupcije.
Znacajna aktivnost u borbi protiv korupcije,svakako da treba stati u kraj bilo kojem obliku koruptivnog ponasanja i drago mi je procitati da opcina o tome vodi racuna.
Jedno je raditi transparetno i davati mogucnost gradanima da se obrate onda kada izrazavaju odredenu sumnju na nesto,a totalno drugo je kada uopste ne uradite bilo sta da se ovakvim problemima stane u kraj.Ovo je jako hrabar potez,nadasve je i zakucavanje kao sto se kaze u smislu prijave bilo kakvog ponasanja koje nije u skladu sa vazecim zakonima o radu
Evo sad ovi gradski mangupi koji su jaki samo za tastaturama pa pljuju i bahate se po portalima i komentarima i protiv nacelnika i protiv opcine Centar i protiv bilo kojeg sluzbenika,bujrum podnesite konkretne dokaze,materijal koji ce jasno dokazati da vi govorite istinu a druga strana ne!E hajde misvei da vas vidimo!
@Nesporazum, ne serendaj više Ajnadžićev i SDA uhljebu Bahto. Sve ćemo vas pomesti nakon izbora u oktobru!!!
Evo bilo ko da ima ikakvu sumnju na nekog uposlenika ili nekoga na vecoj funkciji ima priliku da to sada dokaze i da dostavi konkretne dokaze i materijal koji ce potkrijepiti iznesene optuzbe-a opet sve anonimno i na nacin koji nam najvise odgovara od ponudenih opcija
Gradani koji zive na podrucju Opcine Centar treba da budu ponosni na to kakvu vlast imaju.Ovdje vam je sve receno ovim potezom.Navikli su pojedinci za obican papir da uzmu velike svote novca,e pa tome se mora i treba stati u kraj!
Ako se iko dosljedno bavi problemom korupcije na radnom mjestu evo vam dokaz crno na bijelo da je u tome vodeca Opcina Centar.Dzaba vam svi uredi za borbu protiv korupcije i prijava imovine kada se to radi na eci peci pec sistemu i samo i izuzetno po nalogu sefa!Svima nam je to jasno kao dan da od njih koristi nema nego samo stete!Sve bi se lokalne zajednice trebale ujediniti i izboriti sa onim sto joj se namece,bespotrebno i bez dobrog temelja u zakonima!
Ovo je jedan ogroman korak koji je Opcina Centar poduzela i napravila na ovu temu.Ured za borbu protiv korupcije koji jr na kantonalnom nivou ne radi transparentno niti radi u interesu gradana,radi samo po naredbi svog velikog sefa i tako sortira one koje ce pregledati od onih kojima ce kroz prste progledati!
KOSOVAC AJNADŽIĆ PONOVO LAŽE I MANIPULIŠE: Građani i pravna lica svoje anonimne prijave mogu dostaviti putem broja telefona 033 562 500, putem maila [email protected] ili da pisanu prijavu dostave u jedan od sandučića postavljenih u Općini Centar. NAZOVITE I PRIJAVITE KORUPTIVNO-STRANAČKO ZAPOŠLJAVANJE KOMPROMITOVANOG SDA-OVCA CVRLETA HASANSPHIĆA!
@Antiboot Ovo je jedan ogroman korak koji je Opcina Centar poduzela i napravila na ovu temu.Ured za borbu protiv korupcije koji je na kantonalnom nivou ne radi transparentno niti radi u interesu gradana,radi samo po naredbi svog velikog sefa i tako sortira one koje ce pregledati od onih kojima ce kroz prste progledati!
@Antiboot Ako se iko dosljedno bavi problemom korupcije na radnom mjestu evo vam dokaz crno na bijelo da je u tome vodeca Opcina Centar.Dzaba vam svi uredi za borbu protiv korupcije i prijava imovine kada se to radi na eci peci pec sistemu i samo i izuzetno po nalogu sefa!Svima nam je to jasno kao dan da od njih koristi nema nego samo stete!Sve bi se lokalne zajednice trebale ujediniti i izboriti sa onim sto joj se namece,bespotrebno i bez dobrog temelja u zakonima!
Modernizovana, transparentna i sa sposobnim rukovodstvom! Ova opcina je daleko ispred drugih. Samo tako nastavite!