Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha 😂😂🤣😂
pa gdje se nećeš smijati 😂😂😂😂 ne zovu vas džaba nepismena sda sirotinja.
Probali smo mi lijepo i 92’.. skupilo se 100.000 u Sarajevu protiv rata, pjevali pjesme i grlili se, srbi se ukopavali oko grada a u nekim dijelovima Bosne vec poceli sa ubijanjem civila…pa opet nista.. Evropa bila zabrinuta… i dalje su zabrinuti.. a mi caekamo da nam kao pomognu?!…
Po parolama se vidi da suzivota nema, sta sad bi Srbi trebali dolaziti u institucije drzave koja im sistematski oduzima prava???
Treba jos jedan transparent: Gradjani Bosne i Hercegovine, ne glasajte za kriminalce. Sa njima na vlasti, ne pise vam se dobro.
Niko ni za šta odgovarati neće. To znaju svi, zato i ne čine ništa, boli ih neka stvar. Zabluda je vjerovati da će iko odgovarati.
Niko ni za šta odgovarati neće. To znaju svi, zato i ne čine ništa, boli ih neka stvar. Zabluda je vjerovati da će iko odgovarati.
Najbitnije je izražavat zabrinutost, a plata ide
Lol tolko o tom da ako dođe do rata da će Mošnjaci branit svaki metar bla bla bla, evo u miru su već gaće uprljali, nije svejedno 😎
Mozemo ovako jos 100 godina, ali srpski i hrvatski politicari rat i ne spiminju (Komsica naravno ne racunam u hrvatskog politicara). To sto oni iznose svoje politicke stavove i akcije koje nisu po volji samo jednog naroda u bih (od 3 konstitutivna) to je vec nesto sasvim drugo. O tome se mora sjesti i pricati, a ne otimati poljoprivredno zemljiste, sume itd. A onda reci kako neko ugrozava drzavu bih.
Napokon dase neko i ovoga sjetio trebali su to odvano da se trazi da visoki prestavnik radi svoj posao . Da su radili svoj posao nebi ni doslo do ovoga.
u ponediljak svi ispred OHR.a nema opravdanja bar se možemo masovno pojaviti neka četalji vide...
Svjedoci smo bahatih, beskrupuloznih, nekarakternih i društveno opasnih političara, koji kreiraju strah, šire mržnju i neizvjesnost među građanima.... Ovi su totalno promašili instituciju gdje će protestirati. Za ono sve što su detektirali kao problem slobodno mogu ispred nekih stranačkih objekata protestirati i zahtjevati od istih da rade u interesu građana
Pa nije posao VPa da spaja nekoga ko se ne voli. Bolje rečeno ne podnosi.
Odlazi OHR! KORUMPIRANA Njemacka, Austrija donijele nam takvu vladavinu, odlazite djuturumi!
Koda on radi sta hoce. Njemu sto se nsredi on i uradi. Nista on sam od sebe ne uradi.
Smit radi svoj posao, samo što mi nismo svjesni šta je njegov posao. Mislimo da je tu da stabilizuje BiH, ali meni se čini da je on došao da napravi filter zonu, tamper za izbjeglice jer kad tad će Erdoganu puknuti film i 2 miliona izbjeglica iz Turske će krenuti ka EU. I jedino gdje ih mogu smjestiti je BiH. Smit to zna, Angela to zna, EU to zna, samo mi toga još nismo svjesni.
u Srpsku Republiku a vjerujem i Hrvatski dio fbih nece sigurno. Sve is prepustamo vama
Dizite se penzioneri