Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krivi su i gradjani. pogotovu glasaci SDA-HDZ-i ostale bagre..
PODRSKA BORCIMA TREBAMO SVE BLOKIRATI DA PTICA NE MOŽE POLETITI
Klix je kriv
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Objektivno misljenje... Borci zaista imaju razlog za proteste, podrzavam u punom smislu, ali su glupi ko qrc i nas narod je glup, dokazano u vise navrata... Budale jedne, blokiraj im kuce, predsjednistvo, pi..e materine, a ne neduzne prolaznike
Znaci efektivno su nanjeli gnjev velike vecine naroda na sebe. Ovakav gnjev prema ARBiH je nesto sto ni hrvati ni srbi ne bi mogli nikad uraditi i isplanirati. Ja ne mogu da vjerujem sta su uradili.
bili ste urac borci da ste bili nebi vam smetalo
Sčepo se kikoče iza coska.
Netreba da halalite aliji i ceriću Markale, Boško i Admira, Seferovci, Vase Miskina, Tuzlanska Kapija, Sebrenica... vaši vas kolju da bi vam nabiili oreol mučenika!!!
makar ovi borci imaju muda da izadju i protestuju. sjetimo se akciza ikako sui svi pederi prifatili koda imje neko nesto dao ane uzo.
Svi na ulice odzvonilo im je idemoooo ovaj put do kraja ne ko prosli put nije se smjelo stati idemo konacno rastjerati sljam koji nam je unistio zivote i nas i nase djece
Politicke igre to i lud zna,ali kod nas moze svaka susa zaustaviti saobracaj i napraviti haos to nema nigdi na svijetu.....
Pristuzite se a ne protivite idemoooo dosta je bilo rusi sve
Pa ko glasa za bagru ako ne narod? I oni su krivi jer su prodane duše. I nije im žao boraca sad? Pa sram vas bilo. Oni pokušavaju doći do kakve takve pravde a vi nastavite jesti vango i glasati za bagru. Blokada je najavljena. Sve se znalo a vi istim putem autima kao neće oni ništa. Ovdje je jedina greška što ova blokada ne ugrožava političare jer dok njih nešto ne ugrozi njih zaboli za sve.
makar ovi borci imaju muda da izadju i protestuju. sjetimo se akciza i kako sui svi pederi prifatili koda imje neko dao ane uzo.
Neki moraju i raditi dok drugi odrzavaju politicki montirane demonstracije.
ubit če ih drotovi pred zoru ne bi to želio al
građanski bunt, sad ili.nikad.
Građani, stvar u svoje ruke i pometite te krezube, nepismene luzere.
jel se ovo opet zaratilo?
Svi ga drkaju po gradjanima pa i borci.. ovdje je samo normalan na udaru u zemlji nenormalnih.. borci trebaju prvo ministra za to da blokiraju i ne daju mu raditi a poslje vladi itd.. nikakve veze nemaju gradovi sa tim.. dosta je barikada jos od rata ohanite..
ma nije ni policiji lako u ovakvim situacijama.90 % ovih sto protestvuju su besposlicari zesce prirode to se moze primjetiti po njihovom ponasanju a i po nacinu protesta.Ko ima mozga kao vrabac nece remetit bolesne djecu trudnice i nas radnike koji radimo za 600 km nego ce protestvovati tamo gdje je mjesto za to.A ne ovako na primitivan nacin fujjj