Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika 5 paran broj na tablici..
boem
pa i rekli su uglavnom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da sarajlije pored svega ovoga sto im rade (redukcija vode, zagadjeni zrak, bahatost politicara, rovljenje po kontejneru) nece da izadju na demonstracije???? Pa vi ste svjetsko cudo. Zar se toliko bojite da ste voljni da se ugusite u smradu? Strah je cudo. I ja da sam politicar ovako bi se ponasao ako ne i gore. Jednostavno s vama takvima, moze im se.
zato sto je 70% sadasnjih ' 'sarajlija '' doselila iz nekakve vukojebine tipa Đedovica pa im je to sasvim normalno. bolje je njima i bez svega ali Sa je Sa.
@naftalin Da 70% Sarajlija su: Focanci 40% Sanđaklije 10% HerceGovnaci 10% Ostali gradovi 10% 30% starosjedioci sarajlije
Cisto sumnjam da ce ovo nesto pomoci... ali eto...
kako neće, naučiće policija šta su parni a šta neparni brojevi :-)))
@DjangoDjulaga hahaha pda.... ;-) Bar nesto korisno od svega ovog..... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vratite mi pare za registraciju auta.
Gradjani uglavnom poštuju par-nepar!!! Ne gradjani, već OVCE koje ovim nesposobnim kabadahijama sve dopuštaju i dalje glasaju za njih. Sram ih bilo u nedjelju i na Božić uvesti ovu besmislenu restrikciju koja neće donijeti nikakav rezultat. Fuuuuuj.
Koji debil moras biti da doneses ovakvu odluku.
Ma postuju danas kad je Nedjelja evo i ja postujem ali brate sutra kad moram na posao, a ja posao obavljam svojim autom i stalno sam na tockovima jer mi je takav posao, mogu kurcu svirat! A jedva cekam da me ova drzava kazni za neki svoj nemar idemo na STRAZBUR vjerujte mi!
Sta je sa onima koji na tablici imaju npr. "W+AMELA" gdje njih svrstavamo? :))
Ova 4 dodatna tramvaja i 2 trolejbusa voze na Vratnik, Bistrik i izletnike koji imaju parne table na Trebević i Bjelašnicu! Nek' vidi svijet da još voze "trulje" koje su nam donirali prije 20 godina a nisu znali šta će s njima kao i Euro 3 autobusi iz Istanbula!
Ako od ponoci ide nepar, do kada to traje?
Iznajmljujem tablice Sarajlijama zadnji broj 9
Čudi me od Čede, gradskog čovjeka, ovakva veoma nepopularna i ishitrena odluka! Da mu nije neko rek'o "De potpiši" da ga se lakše riješe? Svi će se na njega okomiti zbog ovako nepopularne i u nepravo vrijeme, tempirane odluke! Samo se njegovo ime spominje kao i familije mu, niko drugi! Te Božić, Nova Godina sve se tumbe okrenu a pozitivan efekat će biti mnogo manji nego pozitivan (ako ga ikako bude)! Za negativan sam siguran, za početak "cvile" Puljić i HDZ!
Nula se ne smatra ni parnim a ni ne parnim brojem...
TOP DESTINACIJA za novu godinu eeeee
Ima li iko iz srajeva da kaže jel se pročistio zrak od jutros ?
Jašta je....ne vidi se prst pred okom :-D
hahah kako da ne... samo da vidis kako je vedro... ma sve do auta bilo... :P
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovce i dalje blejeeeeeeee
Policajcima je najgore...tamas se nauciloo sta je 1, X i 2. sada valja uciti i ostalo...