Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon reakcija građanskog društva...
Fino smjeniš i direktora i odbor i sve živo. Onda fino konkurs za sve žive pozicije nanovo i eto , zaposlio poštene ljude (nove ili stare radnike) , koji prvo prođu sva testiranja kod psihologa , psihijatara i da se utvrdi stanje. Onda neki na posao , neki u zatvor.
sta fino ebo te bake u usta smrdljiva banditu jedan
Stani bola dečko i ja sam protiv ovih (Bake i ekipa)
mi da svaki dan protestujemo nebi bilo previše
Koja je lokacija protesta sutra u 12:00?
Neofašisti, Bog ih smeo!
Došlo je i Sabininih pet minuta. Igra na sve ili ništa. Ako ovo prokocka, neće samo sebe zavaliti, nego niko više nikada ništa neće smjeti prijaviti.
Netreba nij da ih izvizdavaju! Trebamo sami sebe da iz zvidamo! Mi smo ih birali, izabrali i placamo njihovu DEBELU placu svaki mjesec. Kakvi smo mi, takva nam je i vlast. Sada treba odmah napraviti vandredne izbore i povo izbrati "svoje" na vlast. Tako da se nista nepromjeni!
Ljudi sutra lance i katance i pred vladu da vežemo đubrad....
Ja mislim da se na ovom primjeru najbolje pokazuje koje je stanje morala u BiH i koliko su "muslimani" zapravo muslimani u toj državi.
Sta rafi ova nova Vlada. Nevidjeno. Sram ih bilo. Pa to nije vlada to je Vlado.
Ja nevjerujem Ćudićki zato sto je sklona manipulaciji i udaru na MORAL sada kada je bila odrzana PARADA SRAMA - ciji je ona apologeta. Istragu treba provesti ali nevjerujem da bi RAZUMNI zaposlenici to radili. Osim toga, svakodnevno su djeca izlozena nasilju ali nisu u MEDIJIMA koji podrzavaju Cudicku. Narode morate provjeriti informaciju jer propaganda radi protiv istine. Hvataju vas na sentimentalnost koristeci neprovjerene price.
ovo ne mirise na dobro ovo je uvod u nesto krupno mnogi iz vlasti nece imati miran san
nemate sta zvizdat , na izborima ne glasati za SDA HDZ a sada i DF , evo pogledajte novu Vladu KS , Zornic odleti preko noci , moze greska ali ispravi se
Ovi parlamentarci su za "fiksiranje", a ne jadna djeca u Pazaricu.
Jos jedan obican dan u ovoj propaloj drzavi. Sramota je nazvati ju drzavom!
Ode nam sve u 3 lijepe, sta je ovo sa Bosnom. Da neko pise rezime o ovoj godini imao bi svega napisati.