Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista lakse nego sebe slagati....
Respect i sretan put :)
Sretno svima...da se ne zaboravi, da se ne ponovi..
sta ti je politika, sami sebe izdali i prodali, ostavili cetnicima na milos i nemilost i sad sami sebe oplakujemo. Oj alija alija, ostavi nam fildzan drzavu, sprci nas na najmanje teritorije... a budale se i dan danas kunu u tebe
za proslost svi spremni pjesaciti 200km a za buducnost, mrsko ljudima prepjesaciti 200m ccc
Jesuli i Drako drkan i Feđa šmrkan sa njima ili i dalje daju intervjue TV stanicama iz zemlje i regiona i pišu kolumne kako sam započeo "bitku za bebe "?
Ajd Amče da ja i ti pravimo multietničare.Amira zaljubio sam se u tebe mada nisimoje vjere.Suprotnosti se privlače
pravi bosanci i hercegovci, svaka cast!
Još da ste ovako hrlili u ratu srebrenice ne bi niti ni bilo ali bitno je bilo ojadit hrvate kiseljaka viteza vareša zato ste imali snage u ratu. Srbreničanima iskrena sućut i nek vam bogbude na pomoći kad vam ovakvi odaju počast(očito da samo zato i služe
prijatelju, rat se i desio jer je narod blecak bio, nismo razumijevali da bi se takav uzas mogao desiti samo zato jer imamo drugo ime. zlocini se izgleda isplate, izlaze svi jedan po jedan a i "prlicevu grupu" ce isto tako uskoro nagraditi. neTko se jako trudi da krivicu izjednaci (ukljucujuci i tvoju malenkost)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rado bih i ja ali mi ne dozvoljava zdravstveno stanje, sretno vam bilo!!
Za pohvalu i sretan put!!!