Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Građani BiH vraćani zbog starih pasoša i zimskih guma\" Ja koliko shvatih iz naslova ne treba ici sa starim pasosem i sa zimskim gumama....U protivnom ce te biti vraceni...
I ti sto su krenuli,zar nisu gledali tv, i vidjeli da bez zimskih guma,nemogu daleko stici! Izgleda nisu razmisljali o zimskim gumama,bitnije napustiti BiH...svasta:/
stara narodna izreka \" tko nema u glOOvi, ima u nogama.\"
nisu jos Bauschtele pocele nemojte se zuriti!
ja sam usao u sloveniju nisu me ni pogledali a na granici svice i italije su mi samo mahnuli da prodjem, tamo nema granicara ali ima carina koji imaju ovlasti policije.ma kingovi smo
EBO VAS BEZVIZNI REZIM !!!!!!!
Može li se s gumenim opancima na nogama u EU, oprat ću ih dobro od đubreta.
pazi zadnje recenice: Za jedan dan boravka u Sloveniji potrebno je imati 70 eura. Zbog ovog zakona državljani BiH nisu imali neugodnosti, navode \"Nezavisne novine\".
Greška, nije ovdje riječ o građanima. Naime, i Hrvati i Srbi ionako godinama idu bez viza u zemlje EU. Prema tome... Seljačine.
Pa sta ako nemam kesa kod sebe a imam na kartici love, GLUPOST. sta treba ako idem za sloveniju 20 dana ponijeti u kesu 1400 eura, mislim da svi seru po nama... samo nama i traze lovu kad prelazimo granicu.
tuc muc tuc muc
niko me nije peglao za repa na granici ...a ovi bez zimskih guma to su budale neke...
Tako je \"veseli bos\"...slazem se potpuno!!Zivio govornik, izgleda de ce svakom putniku trebati jedan savjrtnik!:/
znaci , brukanje mora prestati jer ovo zaista ne ide na cast normalnih i pametnih gradjana koji prije putovanja PROVJERE sta im treba, Apelujem na svakog ko putuje vani da prvo promučka glavurdom i uštedi sebe a onda i nas peglanja na granicama. Znaci prije svakog puta fino se raspita sta to treba da se ponese i isto se ponese. To je uglavnom vezano za auto (oprema i pravili papiri ) i taj novac koji bi mogli traziti. Novi pasos je obavezan jer je on i bio uslov vizne lineralizacije stoga ne razumijem kako neko moze sad da ide sa starim pasosem. NEMOJ DA SE BRUKATE ISPADATE SMIJESNI.
Sta ono razmislja i u sta gleda, sta kad krene s obicnim pasosem,pa koji k.r.e.t.e.n treba biti! Volio bi ih vidjet! A ti s ljetnim su se k.u.r.c.i.ll. sa GTI-jem dvojka...ocam...
ah, cuj...niko u hercegovini i dalmaciji nema zimske gume. dok vecina ljudi po brdskim predjelima bosne ima zimske gume i lance. pa ti kontaj.
Konataju nasi hajd lako cemo je.b.o zimske gume. Ku.r.a.c nema tamo zajeba.n.cije tamo se mora postovati zakon nije to Bosna.