Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće se niko ni počešati jer smo apsolutno nebitni u svim sferama živote
Tako treba. Kad prestanete trovati Slavonski Brod i Hrvatska će odrediti drugu granicu za nuklearni otpad.
Zna li neko gdje je naš radioaktivni otpad ili ćemo samo tuđu brigu da brinemo?
Pa zar ovo nece rjesiti komsic ublehaner
Aleksandre objavi ovdje pismo I ja cu ga poslati.
Eno uređuju i šetnicu u Gradcu, a BiH nitko ništa ne pita!!!
Dvor, opština gdje ima najmanje Hrvata u HR i gdje žive većinom Srbi + na granica sa BiH, Bosanski Novi gdje ne žive Hrvati. Šta su ti ustashe...
matero mila budala, odlažu 850 metara od rijeke, umjesto da bace u rijeku ko svaki normalni bosanac, a ovi gore šro kmeče, šta hoće, da im nije tjesno možda?
Obzirom da nije ratifikovana granica između BiH i Hrvatske, je li moguće da je lokalitet za odlaganje i teritorija BiH? Kako se bez ratifikovanog sporazuma o granici i pravima i obavezama u pograničnom pojasu može definisati tako rizična aktivnost?
@amir55 , čuj granica na uni, pa nije drina
pravo područje izabrali... na granici sa četaljima u nekadašnjem bos. novom a sada novom gradu... super lokacija 😉😉😉
Seljacine. Pa Bosnjo i ne zna da ima i on radioaktivni otpad za koji ne zna ni gdje mu je. A Hrvati prave moderno skladiste. Al jok de hajmo ispast glupi bosanci pa se zalit na nesto o cemu pojma nemamo. Procurice, zagadice, hajmo i mi njima bla bla. Tesko nama sa vama idiotima.
pa druze, prijavi se nek ti ispred kuce naprave, neces osjetit a mozda i zaradis, vjerovatno kakvo maligno oboljenje al zaradi se ne gleda u zube
Nista Aleksandre. Dodik je glasao za peljeski most jer je to interes RS. A to je bila odlicna poluga da se zaustavi to skladište. Da se moze plakat. I pisat mejlove.
A Krsko? Jos blize rijeci? Kao i 80% nuklearnih elektrana. Jel moguce da su sve to previdjeli?
Chernobyl vol.2
Chernobyl vol.2