Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja il nisam građanin il nisam osjetio :)
ti si gradanjka
Jesu oni gradani al koji zive u italiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Gradjani" tj. narodi BiH osjete samo promaju koja im duva kroz glavu.
Ovo se Itaexit,ali fizički i polako:))
Džeko trese Italiju
Jes', mene zapljusnu da valja.
Kako je Amra? Je l' ovaj put bila "budna"?
Shit My Damn Pants
Ja ništa ne osjetih , jbg.
Jel ova BiH bas toliko jadna da nema ni svoj seizmoloski institut/centar/biro/udruzenje i da se potvrde cekaju od RSa i jos gore od Srbije...
RS je institucija za FBIH.
Nema druze, kao sto nema ni kontrolu leta, pa Beograd i Zagreb upravljaju nebom :) BiH- big shit ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Covjek se ne moze sakriti u misju rupu, ali mogu se neke osnovne stvari uraditi. Npr jedna baterijska lampa, 4-5 litara vode, par sendvica, pribor za prvu pomoc, neki prirucni alat, sve to imati na centralnom mjestu u kuci/stanu, zlu ne trebalo. Zemljotresa ce sigurno biti jos, i nase podrucje je medju najugrozenijima u Evropi.
@Vino postoji nesto sto se zove trajna namirnica. Ali, posto tebi ocito nece trebati, onda se i ne moras zamarati sa tim sitnicama. Dovoljno je da vjerujes u boga, on ce te spasiti u slucaju nesrece, bez obzira da li ti sam poduzimas nesto ili ne.
valja sendviče napraviti svaki dan za ne daj Bože.... šalim se, u pravu si!
Dobra stvar za surfere....