Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zabranite ih. Sto prodajete
Da bi zaradili na drugim lijekovima, jednostavno
ma samo tramale drmat
Ja sam do sad sigurno popio 10 000 komada Ranibosa
Sve je kod nas sumnjivo..ono sto ne prodze u EU zavrsi na bosankim policama..
Hemija i lijekovi... uvijek bilo za jedno ti mozda pomaze, ali zato drugo unistava.. Prirodna je inace dala lijek za mnogo toga samo ga treba naci i primjeniti..😊
@smiling...za svaku bolest trava raste 😂
čitam komentare dok serem
U Njemačkoj se u četvrtak saznalo za to, do petka sve bolnice i ustanove povukle ga iz prodaje. Samo kod nas se još čeka na nekoga, na nešto..
Reklama i samo reklama da neko ne valja a ja ko sam dobar. Ovaj text da ima i bobu znanosti bio bih upućen na pravu adresu a ne čitaocima koji nisu kompetentni da rasuđuju o datom mišljenju.
80% lijekova koji se prodaju imaju kancerogene supstance.
Smijenite odmah kompletnu agenciju. Nece da zabrane lijek sporni jer uzimaju talove pd farmaceutskih proizvodjača . Da su imalo odgovorni uradili bi isto sto i agencija u Crnoj Gori i ostale agencije u Evropi
kasicicu sode bikarbone stavit u usta pa zalit velikom casom vode. nakon par sekundi zeludac baci kljuc i rihesene sve tegobe
Tako u mene komsinica skida sihre
@krik naglas , baci zeludac okastu trinaesku
Svako jutro čašu mlake vode i nestati će svi problemi na želudacu na prazan stomak ne piti ništa id tableta
Šta sam ranitidina popio, sad sam se prepao . Koji rak izazivaju?
dajte nazive lijekova
SEKS SKANDAL POTRESA SDP: Mašić čeka dijete s nesuđenom snahom stranačkog šefa Nermina Nikšića! Zbog svega je, naravno, Nikšić došao u žestok sukob s Mašićem, što je i glavni uzrok posljednjih dešavanja unutar stranke.
Ako se neces sam ubit drzava ce
Dobro, koji je proizvođač u pitanju? Očito nije sam Ranitidin problem nego zagađenost kancerogenim supstancama. Ovakva poluinformacija ničemu ne koristi.
Dobar ovaj princip, boli te glava popijes analgin i dobijes rak slijepog crijeva al bar te vise glava ne boli