Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je važno da građani BiH znaju u svako doba kad će biti održana korida.
A hoces se usrecit i od potrosackih prava.. na polici jaja 4.60 a na racunu 4.70 .. izganjas pravdu i ystedis 10 feningi
Daj ti meni koridu, neka tebe.. bude dobrih piccki na koridi.. moze se stagod i nabost po sumarcima
Zbog cega stranci ne naprave pritisak na VSTV i Sud BiH da se procesuiraju politicari sto brze?
Vazda bi da vam drugi rjesava probleme, a kad ih i rijesi ako vama ne odgovara onda pljuvanje po strancima. Imate li vi ikakve odgovornosti prema icemu?
Taj zakon vazi samo na papiru, cak ga ni sudije ne priznaju.
Nekoliko tekstova na istu temu na portalima i radiu, nigdje nikakva konkretna informacija o pravima, koja tačno prava imamo, link na zakone, postupak u ostvarivanju tih prava, samo neka šuplja priča. Ovaj o bar kodu, o čemu on priča, je li imao išta korisnije reći? Šta tačno da se radi sa bar kodom?
žale se što nemaju arene ili sportklub a ne žale se što je mlijeko skuplje od goriva,blago nama
mislis gorivo od mlijeka
Lazete i bezveze se reklamirate,ja sam sigurno 3 puta se zalio konkretno imenom i prezimenom I nikad mi nije odgovoreno iz Mostara.
a kome se žaliti Boga ti
Kakava ba’ prava potrošača u državi u kojoj se ne poštuju odluke USTAVNOG SUDA?!….
Potrosacko pravo u turbokapitalizmu: Sve vise placas za sve manje!
ja znam samo da nemam nikakvi prava, nista medu ovim lopovima, zivis u zemlji gdje platis sudstvo da ti uzme zakonsku imovinu, zvuci nemoguce al kad su pare u pitanju sve oni promjenu
ne zna prosjecni covjrk ovdje nista, zna za sda i to je sve sto zna