Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko je lijepo rekao što trebamo raditi, tj. nakon dvadeset godina glasovati za ljude koji će donijeti promjene. Ima i novih proevropskih stranaka. Vidim iz ovih komentara da su neki još izmanipulirani od strane \" nacionalističkih\" bandi.
Koji god da pobijedi mi smo izgubili...
napredak je za neke kontraproduktivan..njima je i ovako dobro,mnogo dobro..srednji vijek welcome !
Dosta vise sa farsama !
ma,samo nek oni zaostaju na svojih 23 i po % !
Guznocrijevaši su vec decenijama zaostali u razvoju !S njima nikad nema napretka !Povratak u prošlost je njihovo geslo !Samo tako nastavite i daljei mnogo srece u daljem zaostajanju !
Evi ja biram napredak...a tebi se to Incko nece svidjeti, jer napredak znaci raspad BiH... Free Srpska
moj incko, kako dosada nisi skontoa da mi nikad nismo znali sebi izabrati šta valja, gubiš vrijeme s nama
a dee mi incko reci ko je taj sto ce nam dati napredak. koja opcija politicka.
Pa kad bi svi bili malo manje Bosnjaci, Srbi i Hrvati moza bi i od ove zemlje nesto bilo.Ali ovako nema nista...
Vrlo jednostavan i sasvim poznat odgovor! Osnovni razlog,je taj shto EZ-@ i Visoki prestavnici se uplicu tamo gdje im nije mjesto i gdje im to nedolikuje,a time i nezeljeci da bilo shta se uchini dobro i napredno za taj napaceni narod BiH-e,Veliki pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"Koja ipak uspjeshno odoljeva svim neposhtenim izazovima!!!
hehehehehehehe, cuj sad ove visokumne. pa gradjani su izabrali piizdda ti materina. vidis da stojimo i nikud ne mrdamo vec 20 godina. za nas je vrijeme stalo pocetkom devedesetih a za neke je vrijeme stalo i mnogo ranije,... ko zna koje hidzretske godine