Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
270.000 km dužan za kazne - oj državo oj prokletinjo !
Taj nikad na crveno stao nije
hadzibajricev
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e cuj 270 milja pa kumee jesi dobar ?
To je 5400 kazni po 50km. Pa jesi li dobar brate, desil se kad da upališ auto da te policija ne zapise.
Sta ako mu je registracija istekla a covjek zaboravio i svaki dan ga slikale kamere?
Pa kako registruju aute?
Rs je to dobro rijesio. Ne platis 40KM kazne preinace ti je u zatvor... Prva kontrola policije bilo gdje, lisenje slobode i robija... Sad zamislite da je ovako u Federaciji, taj bi lezao godinama.
Stari grad je jedan grad i jedan grad je stari grad
Ja imam 520 a nikada mi nisu došle kazne na adresu? Sta da radim? I da ali se moraju placati kazne ako su za nanošenje maske?
Nikad se ne raspravljam, platim ako sam kriv u roku 8 dana i kraj price (vecinom parking - ne mogu cesto parkirati u mjestu gdje zivim). Podrzavam sto vise kamera, sto vece kazne jer svjedoci smo da zaista je drasticno smanjen broj poginulih na potezu Ilidza - Carsija a sto opet nema cijenu.
Ima 270.000KM kazni, kreće se i normalno živi 100%... Eto nam sistema i zakona...
Ali nek se zakon dovede u red, necemo ih mi tjerat da plate, mogu vozit necije auto sta onda ?
Kako ovu državu nije stid da objavi takvu informaciju sramota da čovjek 270.000maraka duguje policija za kazne, stvarno katastrofa sta sebi dopuštate a i ne čudi me, zato nam i dolaze pojedinci sa strane da nam upravljaju državom kad mi sami ne znamo.....
Ma strah me pogledati
Sta je problem objaviti imena? možda ga to potakne da se ne bruka
Blokiras mu zivot (kredit, plata, penzija, nekretnine, pasos). Sta je problem?
Kako je ovo moguce ?
Duzni kome???
Sistem i država koji ni kazne ne može naplatiti, blago nama
Sistem zakon i drzava sve to je ok.....druga stvar sto smo kao narod stoka pa ne postujemo nista od navedenog
Ma nije druže zakon ok ako stoka može ovako da se ponaša. Hajd da se ovo samo završi na tih 270.000, al od ovakvih nedužan svijet strada npr. Semir Rastoder dana nije odležao za Havu Dovadžija, majku dvije djece koju je ubio na pješačkom prolazeći kroz crveno 103 km/h.
Pa ja sam nista sa svojih 500km u poredjenju sa top tri..