Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast gradjanima BL i aktivistima na inicijativi.Bit ce mi zadovoljstvo da vam pruzim podrsku svojim potpisom...
Si vidio ti to..u sarajevu peticije da se vrate baste y strosmajerovu..a u bl konkretni problemi drustva :)
"prikazivanje ljudi koji su osuđeni za krivična djela pedofilije" Ne postoji "krivično djelo pedofilije", pedofilija nije kažnjiva, naučite to više.
@fascist2 ozbiljno? Prvo kako znas? I zasto to znas? ;)
@<!-- Ozbiljno. Evo ti krivičnog zakona, probaj naći u njemu krivično djelo pedofilije: http://www.sudbih.gov.ba/files/docs/zakoni/ba/krivicni_zakon_3_03_-_bos.pdf. Ili uzmi krivični zakon bilo koje druge države, svejedno. Zašto znam? Ne znam, zašto ti znaš da "maštanje o pljački banke" nije krivično djelo?
Kacavenda na aparatima!
Znaci ipak ce biti Mohamed u spisku RS-a
TCMS: Potpuno je opravdan ovaj zahtijev građana Banja Luke, ali oni treba da razumiju da je za efikasnije praćenje pedofilije kao i ostalih oblika kriminaliteta potrebno mnogo više učinkovitosti. Jedna od najvažnijih sfera je nešto što vlasti u Banjoj Luci ometaju već godinama. Evo o čemu se radi: Pogledati na Internet lokaciji: www.pravosudje.ba/vstv/faces/vijesti.jsp?id=7864
hajde, neka i bosanski pravoslavci jednom nešto pametno naprave
javni registar plus javno kastriranje uz direktan prenos
Nek' pocnu od popova, svestenika i hodza.
@Yugoslavia1 konacno neka pametna inicijativa !
@mirrorce Šteta je ovako divan dan provoditi naprđujući na računaru. Ima mnogo ljepših stvari za potrošiti dan, zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)