Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DVADESET druga godišnjica ratnog zločina kojega su počinili pripadnici bošnjačke Armije BiH, likvidacije 37 zarobljenih pripadnika Hrvatskoga vijeća obrane (HVO) u selu Bikošima te progona 19.600 Hrvata u Travniku, obilježena je u utorak u tome gradu svetom misom, paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na spomen obilježjima stradanja. ...uvijek netko slavi a netko tuguje......hebi ga......
Samo jedan od dokaza koliko je Armija pravedna vojska je da su tu bila sva tri naroda, a ko kaze da je to bila muslimanska armija laze!
...izmedju ostalog :))
lazes lazes rajs i to je najgore kad sam znas da lazes a ovdje suplju bacas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uskoro ova zastava sa ljiljanima i u Banja Luci.
Ako nemamo veze sto vam onda smeta ta zastava sa ljiljanima ? Glup si ti i mars iz Bl odakle si dosao.
igi nemate ni vi nikakve veze sa mnogim stvarima ali ste ih ipak prisvojili