Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se ovo događa u Trebinju: prvo naknada za rođeno dijete, pa za trudnice, pa evo sad za novovjenčane parove.Je li taj grad u BiH ili je već spičio u Europu prije sviju. Svaka čast trebinjci, služite nam svima za primjer.
Ode omladina u BG, BL. Ne osta niko. Eto to se dešava.
razvodim se i ponovo zenim, selim u trebinje ... naravno ako i kad ovo pocne
@MorningGlory za to je lahko
@MorningGlory za to je lahko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za pohvalu
bakir ovo nikad neće uradit jer nema srca da dadne čovjeku 600 KM plate...bakir i ostala elita misle da je čovjeku sasvim dovoljno 400 Km da živi i treba da bude sretan...ako želi vodu, onda će morati das e potrudi
Koliko je razvod?
Mi u FBiH ne trazimo da kod nas bude 10.000 KM po paru ako taj par nece imati posao do smrti, dajte svima priliku da rade i zarade za svoju porodicu, da ne moraju kalkulisati koliko djece mogu imati, da ne moraju svako jutro objasnjavati svom jedincu-jedinici zasto nema sestru ili brata jer su krivi Bakir, Dodik i Covic, da ne trune na birou ovoliko visokoobrazovanih kadrova i svi drugi, da zivotni moto nije otici u Njemacku. Da pelene nisu skuplje od cigara i alkohola.
https://www.youtube.com/watch?v=UEsxqOo3PTM
https://www.youtube.com/watch?v=42GuniRDQDE
Svaa cast! Moje Trebinje, Bileca, Niksic, Banjani! HERCEGOVINA https://www.youtube.com/watch?v=42GuniRDQDE
imal kakva trebinjka da bi se udala??razvest cu se nije problem :)))
Jeli ovo tenisko igraliste na mjestu begove kuce???
Trebinje, Trebinje, ako me vodis jebi me. Jos da uim je Dodo zavrsio onaj aerodrom , dolazili bi avionom da se tamo vjencavaju
Bijela kuga hara
Dobro, ali jadno je i to, to je samo zakrpa ne posljedica rata, nego pljačkaške privatizacije prije svega i strateškog uništavanja proizvodnih kapaciteta na putu u EU. Sve su opljačkali a sad prave nake infrastrukture zamazuju oči plaćajući da se robovi barem razmnožavaju. A djecu i unuke obezbjedili i izmjestili, a vi to finansirate. Lažu vas i neće prestati, srbi, hrvati, bošnjaci samo razgulite odavde. I sve učinite da se vratite se ali s batinom debelom.
a taj novac će ubrati sa drveta ili iscijediti od istih tih građana putem poreza, akciza, participacija, naknada, paušala i kako se još sve zovu načini na koje banda guli sirotinju? mladi bračni parovi će se vjenčati, oduševljeno godinu i po primati po šesto maraka mjesečno, i onda ostati u sreći i ljubavi da do kraja života kroz pedeset vrsta poreza vrate nazad pedeset puta više novca.
nisam ni sumnjao da će komentatori biti oduševljeni. ljubav prema parazitiranju i džabaluku je izgleda jača čak i od mržnje prema četnicima i genocidnoj tvorevini. parazitizam treba proglasiti službenom religijom ovde. samo, na čiji račun ćete parazitirati jednom kad sve vrijedne i sposobne otjerate tamo gdje se stimuliše rad umjesto džabaluka?
Kao do sada nas nisu gulili? AKo se izdvoji 500 KM 18 mjeseci za prvi brak i jos toliko za porodilje, malo li je?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tebinje je zakon!
Bravo za inicijativu grada Trebinja, i samo sto vise prinova, jedino pravo bogatstvo su deca!