Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto niste trazili, dok ste imali i vlast u kantonu Sarajevo.
Tada je Ivo Komsic bio gradonacelnik
@Rabija1 Veoma su predvidljivi, jer je ovo sve zbog novca koji je u budžetu KS. Dok su imali vlast u KS odgovaralo im je takvo stanje i mogli su koristiti budžetski novac kako im odgovara. Pošto su izgubili vlast u KS, a imaju je na nivou Grada, vraćanjem nadležnosti Gradu, vratiće se i dio novca pod njihovu kontrolu.
Ljepi strah,đaba vam sve kad ćete izgubiti izbore.To ptice na grani znaju
uzas
Nikako ne dozvoliti! SDA sada pukašava na mala vrata da umanji inergencije kantona. Kada se to tražilo od njih, apriori su odbili. Ovo što su sada pokušali bi bilo isto kao RS u BiH! N E D A J T E nikako!
SDA počela zastupati stav da Grad Sarajevo treba biti autonomija, što je na početku rata zastupao MOMCILO KRAJIŠNIK. Eto pameti, i vozača koji vozi 25 godina...
Sasvim normalno i logicno, bravo gradska uprava .
Hoce vise para i moci, gube Kanton.
E moj Bakire, ne jede .govna onaj što voli,već onaj što je navikao. Otac te yyebo
Ovo sigurno skakin prijedlog-šta toj budaletini ssssss neće sve pasti na pamet
Ova Brcic prfesionano sudi i objektivno ukazuje na ustavne anomalije Ipak grad trena da je grad i svakom smislu
@fasto - biće ono što treba, samo poslije opštinskih izbora!