Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nije frka da ga nazovete po Aliji Izetbegovicu ...
zasto ne i odmah preimenovati Sarajevo u Alijevo !
@terorisemvlahadiju E bas radi toga...Sto nam je ,,gladio muda"!
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
Još kada bi se ovi iz Istočne Bosne i Sandžaka vratili na svoje, Sarajevo bi zaista vratilo stari sjaj.
@terorisemvlahadiju To što si nabrojao to nisu Sarajlije to su prodane duše. Pravih Sarajlija još ima u biti će ih u Sarajevu, samo da se rješimo vas došljaka i ouno bi nam lakše, ljepše i čistije bilo. Čisto i lijepo moje Sarajevo.
@Partyzan kakav si ti malograđanin ahhahahahhah budalo ne vrijediš ti ništa više nego neko što je došao iz drugog grada. Vrijediš onoliko koliko radiš i koliko si pošten, a ti očigledno nemaš te vrijednosti jer misliš da si bitniji od drugih na osnovu lokacije rođenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad ce Beskov komentar na fb #oprostiskaka.... jer, ipak to skaka od svojih para radi...
... koji su razorili papci sa brda..
Nek naprave sobu za Jumma Namazz i može se zvat Alija! To je sad popularno. A i dalje se sjaji arapski šoping centar na Marin Dvoru gdje pive ne možeš kupit'. Fak of
Za direktora postaviti gosp Ibrahima Spahića naš čarobnjak Sarajevske zime, olimpijskog duha i čarolije sarajeva !!!
Kad pogledam sa Skenderije mosta staru električnu centralu iz koje poodavno niću breze i lipe, onda shvatim da se Sarajevu ne vraća stari sjaj i da su stranačke ublehe propagande svakodnevno na djelu u ovom gradu.
Hvalim te Boze da i ovo docekasmo... Tak lijepa i vazna zgrada za historiju sarajeva...
Neko je bacio oko...? Pare će se ubrzano nači i kuća dovesti u red...
Kontam kako je Karadžiću gledat kako se sve ono što je palio i rušio obnavlja i to rukama tih Bosanaca, poput Skake i ovih mladih koji se nisu trebali ni roditi po planu SANU-a... Džaba je Đikani, ne da se Bosna, a Srbija svaki dan sve manja i manja....
Četnici jesu rušili u ratu, ali ko poslije rata sruši i uruši Energoinvest, Hirdogradnju, Zoru, Zoi 84, Unis-Pretis, Vranicu, Krivaju, Šipad, Agrokomerc, Famos i da ne nabrajam dalje.
@Partyzan Da nisi bio na Trebeviću u ratu znao bi da su tvoji rušili i sve te firme koje pominješ... Četiri godine ubijanja, klanja, granatiranja, paljenja, silovanja... i onda vi optužujte da smo sami sebi nešto uradili!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj Skaka vise iz pastete iskace
Vraća stari sjaj? Da nije smiješno bilo bi žalosno. Možeš jednu zgradu obnoviti al ti grad i dalje ostade pun papčina i nepismene, nekulturne elite koju nit možeš istjerat, nit obrazovat. 20 godina trebalo od rata da počnu radovi na obnovi zgrade od ovakve vrijednosti kao što je Muzej, a kad će po toj dinamici obnoviti fasade koje su u vlasništvu privatnih lica? Nikad.
sjaj grada nisu samo zgrade
Vratite sarajlije,prijeratne stanovnike,i vratit ce se stari sjaj !
@terorisemvlahadiju Ono što četnici nisu stigli vi došljaci ste srozali i uništili.
@Partyzan tacno, sarajevo je bilo vise sarajevo od 92 do 96te nego sto je danas
Vratite hrvate i srbe u sarajevo i vratit cete sjaj stari
@Vino ufff izvinite kulturno umjetnicka ekselencijo nismo vas prepoznali
@terorisemvlahadiju glupane tebi su jos 80te i 90te u glavi, ako si malo informisan danas ima toliko boljih ljudi koji ne mogu doc da kazu nesto pametno od vas glupana koji samo spinujete proslost i zivite u proslosti... vidi se da si indijanac.
Bravo Skaka dušmani se guše, jučer BG a danas obnova sarajevskog ponosa. Gradonačelnik kao ni jedan do sad.
TAKO JE !!!
@parabola2222 LEGENDO