Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jedan milion za mog Bakira
@premijer za ovo što je sad uradio ovoj propaloj Vladi, ja bi mu dao dva miliona. Ma nek uzmr sve, samo da im one odvratne face ne gledamo u prvom redu!
@premijer Krenuh da napišem isti komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Skaka da ne uradi ništa više za narednu godinu opet ga niko neće moći stići. Čovjek uradio ono što drugi nisu mogli ni za 5 mandata!
I opet hotel... Imate li neku drugu ideju za investiciju?
Ko je u prošloj godini vidio ikoga da uređuje korito Miljacke ? 250.000 potrošio ovaj tupko ,hajde neka neko kaže u 2019. je li neko vidio lopatu bar a ne bager,sem ako nije plutala
begi sa sebilja se krece
Slab sam s matematikom i kroz to jos vise uvidjam sta sve moraju znati ljudi koji upravljaju. Taj neki pdv, pa porez na ovo, na ono, pa na plate toliko...Onda moraju izdvajati za zicaru a i za nesta na zemlji...Vjerovatno svi koji upravljaju imaju neki fakultet u kojem je matematika bila najvazniji predmet.
Žalostan je samo ovaj naš mentalitet, koji će najviše cijeniti Skaku kada ode sa ove funkcije. A ako ništa nadam se da ćemo ga gledati na još većoj i boljoj funkciji...
Ja bih volila ovog gradonačelnika upoznati, baš izgleda kao dobar lik 😊
Ovom gradonačelniku se na faci vidi da je dobar čovjek. Ja sam uvijek mislila da je funkcija gradonačelnika nebitna dok Skaka nije došao. Nažalost tek sad shvatam kakvi debili su bili gradonačelnici prije njega!
Zašto ovog Skaku ne stave za premijera KS? Čovjek najpozitivnija ličnost u Bih!
Uvijek sam se divila ovakvim ljudima, koji malo pričaju a puno rade. Još nikada nisam čula da je ovaj gradonačelnik nekoga oblatio a mnoge jesam o njemu. Bravo gradonačelniče, šteta što se ne birate direktnim izborom jer sigurno niko ne bi imao šanse protiv vas.
Nigdje Zeljeznicara i Sarajeva u planu, nama samo obecavaju
Skaka zadao domaću zadaću svim bh političarima!
Nisu svi lopovi ko Dino i Forto. Da su oni na mjestu Skake imali bi 3 miliona statusa na fb i nijedan realizovan projekat. Bravo Skaka, pokazao si im kako se to radi!
SDA botine tzv "državotvorci i k..ci i palci" za vas je OK kada Gradska Uprava na čelu sa ovom bLentovinom krši Zakone ove zemlje? Eto koliki ste paćenici, lizygyzi i reqktalni alpinisti. Pročitajte Zakonski dokument koji Skaka i kompanija osporavaju - direktno krše Zakon i to je OK-aplauz https://www.zppks.ba/sites/zppks.ba/files/plan_upravljanja_trebevic.pdf
Ja mislim da bi ovaj propali premijer Forto trebao na edukacije kod Skake. Sreća pa im je kraj došao, jer čovjek sa 16 miliona uradi više nego neko sa milijardom. Smiješno!
U sve ovo ce se uloziti novac gradjana a onda ce biti prodato za bagatelu bakirovim jaranima. I jajce kasarna i hotel vidikovac. Da mozda gradska uprava nece upravljati hotelom