Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vidi ove Azre kur... prava, al ima dobru kćerku. Hahahaha. Vidi Pamuka onaj direktor što štekće kad priča hahahaha.
Svugdje na svijetu javne cesme imaju pipu pa zavrni, ili na dugme ili sve vise automatski. Samo kod nas curinja li curinja ko da je djaba, ali nije ni to nego sto su nestasice pa kukamo, a jos valja platiti.
Nije džaba naš narod uvijek govorio "Ko se jednom vode na Sebilju napije oštetio je KJKP Vodovod".
Posteno jer i vi ubirate dosta para od turistickih taksi.Te cesme su turistima rekreacija jer ja mislim da nema puno gradova na svijetu da imaju otvorene cesme sa vodom za pice
Nema nikakvog opravdanja da voda na česmama teče i dan i noć osim na 2-3 česme ( Sebilj, Begova džamija...) . Na ostalim česmama bez obzira gdje se nalaze postaviti štedne česme na pritisak ili na senzore. Naravno ne govorim to zbog troškova.
Česme su simbol Sarajeva i naša je obaveza da brinemo -JAO FOTKE MUZURUSE I SKAKE NICE VERI NICE
trotoar, lift, javna cesma ....pa jesmo jadovi a nekada Zetra Skenderija ...
ohr država entitet kanton općina mjesna zajednica kućni savjet