{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Grad Sarajevo pokrovitelj Branding konferencije

19.5.2015. u 15:08
0
0
Grad Sarajevo pokrovitelj Branding konferencije
0
Grad Sarajevo pokrovitelj Branding konferencije
U modernim trendovima intenzivne globalizacije, brzih promjena u svijetu komunikacija i kretanja tržišta, branding će u nadolazećem razdoblju postati jedna od značajnijih investicija naše zemlje, a naročito njenog glavnog grada.
Prvi korak ka izgradnji strateških projekata brandiranja je svakako edukacija, a Branding konferencija se pokazala kao značajan edukativni događaj za podršku, unapređenje i razvoj brandinga u našoj zemlji. Napore organizatora da realizira ovaj zahtjevan događaj podržava Grad Sarajevo i gradonačelnik Ivo Komšić, koji su pružili značajnu podršku u organizaciji najvećeg strukovnog događaja u BiH.

"Za svakog gradonačelnika veliki je izazov na koji način predstaviti privredne, turističke, kulturne i sportske potencijale svoga grada. Grad Sarajevo kao brand, svojim jedinstvenim identitetom, bogatim kulturno-historijskim nasljeđem je grad festivala - grad vrhunskih kulturnih događanja. Borba za nove investitore i što veći broj turista postaje sve dinamičnija i u tom ambijentu globalnih promjena, brending je za nas veoma važna tema. Poučeni vrlo pozitivnim iskustvom održavanja dosadašnjih Branding konferencija, mi ćemo s ponosom biti dio ovog događaja”, kazao je Komšić.

Branding konferencija se iz godine u godinu razvija i povećava svoj utjecaj na lokalno ali i regionalno tržište. Tako je prošlogodišnju konferenciju posjetio 341 sudionik iz 11 zemalja (Austrija, BiH, Hrvatska, Njemačka, Grčka, Makedonija, Crna Gora, Engleska, Slovenija, Srbija, Turska) uz objave i reportaže u 63 medija iz cijele regije.

Branding konferencija će se održati 12. juna, u sarajevskoj Vijećnici, s početkom u 9:00 sati.

Sve dodatne informacije o Branding konferenciji, načinu sudjelovanja, kao i cjelokupan program možete potražiti na web stranici www.branding.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: