{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela Branding konferencija: Vijećnica je danas mjesto susreta stručnjaka iz cijelog svijeta

Piše: Er. M./Klix.ba
12.6.2015. u 10:10
58
30
Počela Branding konferencija: Vijećnica je danas mjesto susreta stručnjaka iz cijelog svijeta
58
U sarajevskoj Vijećnici jutros je počela peta Branding konferencija, jedini strukovni događaj koji se organizuje u BiH, a koji okuplja eksperte specijalizovanih znanja u oblasti marketinga.
Čast da otvori konferenciju pripala je gradonačelniku Sarajeva Ivi Komšiću koji je kazao da je nakon današnjeg događaja i Vijećnica definitivno brandirana.

On je rekao kako mu je čast i zadovoljstvo što se danas u Vijećnici nalazi i veliki broj međunarodnih stručnjaka iz oblasti marketinga, brandinga i komunikacija, te pozvao sve da nakon današnje konferenciju daju svoj doprinos u brandiranju grada Sarajeva.

Prva branding konferencija održana je 2011. godine sa ciljem podizanja svijesti lokalnih poduzetnika i brand menadžera o važnosti marketinga te ulozi branda u strateškom razvoju kompanije.

Prethodne Konferencije okupile su regionalne i svjetske marketing stručnjake koji su govorili o svemu onome što nam budućnost donosi kada su u pitanju marketinške strategije, nova tržišta, te promjene u okruženju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: