{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Brandolucija dolazi: Branding konferencija 2015. donosi internacionalne trendove

29.4.2015. u 13:50
25
Brandolucija dolazi: Branding konferencija 2015. donosi internacionalne trendove
25
Ako želite čuti šta se dešava na internacionalnom tržištu oglašavanja, brandova i novostima koje nose marketinški trendovi u svijetu, a snažno se reflektuju na regionalno i lokalno tržište, upišite u kalendar 12. juna 2015. Branding konferencija, Sarajevo, Gradska Vijećnica.

Već pet godina zaredom Branding konferencija u Sarajevu je regionalni centar za umrežavanje i razmjenu iskustava iz oblasti brendinga. Organizatori i ove godine najavljuju vrhunske predavače renomiranog svjetskog i regionalnog iskustva, ali i ostale uspješne marketing eksperte i inspirativne kreativce.

"Želimo okupiti sve one koji pomiču granice u oglašavanju i prate nove pristupe u komunikaciji brandova s potrošačima, biti u koraku s trendovima, odvojiti se od prosječnosti, napraviti iskorak u komunikaciji koja će pomoći brandovima da inspiriraju potrošače. Ovogodišnja poruka Brandolucija snažno i bez kompromisa najavljuje i provocira promjene u komunikaciji pri stvaranju smjelih pristupa na tržištu", istakla je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Google story – nove prilike za brand, kako do potpune digitalne afirmacije brenda, emocije, kreativnost i razvoj brandova, PR Star - utjecaj pozitivne PR priče na vaš brend, trendovi u brandiranju – kako to rade uspješni brandovi, načela online i offline kreativnosti, storytelling, specifičnosti odnosa millennialsa prema brendovima, taktike digitalnog brandiranja… samo su dio sadržaja bogatog programa Branding konferencije, jedine ovog tipa u regionu.

Brending konferencija će se održati 12. juna 2015. godine u Sarajevu, u prostorijama Gradske Vijećnice.

Popratni sadržaj namijenjen razvoju lokalnih brendova, biti će sastavni dio konferencije, a sadržavat će iskustvene radionice i konsalting eksperata u oblasti marketing komunikacija, literaturu i case study, te će za lokalne kompanije omogućiti posebne pogodnosti. Svi koji su povezani s marketingom i oglašavanjem, upravljanjem i razvojem brandova ne bi smjeli propustiti ovu priliku.

Branding konferencija je jedini strukovni događaj koji se organizira u Bosni i Hercegovini, a okuplja eksperte specijaliziranih znanja u oblasti brandinga. Prva Branding konferencija održana je 2011. godine sa ciljem podizanja svijesti lokalnih poduzetnika i brand menadžera o važnosti marketinga te ulozi branda u strateškom razvoju kompanije.

Branding konferenciju donosi novosti marketinških strategija, gostovanja vrhunskih predavača, organiziraju se zanimljive radionice i panel diskusije, inspiriše kreativnu energiju i potiče networking.

Prethodne Konferencije okupile su regionalne i svjetske marketing stručnjake koji su govorili o svemu onome što nam budućnost donosi kada su u pitanju marketinške strategije, nova tržišta, promjene u okruženju.

Branding konferencija se iz godine u godinu razvija i povećava svoj utjecaj na lokalno ali i regionalno tržište koju u prosjeku posjeti 341 sudionik iz 11 zemalja uz objave i reportaže u više od 60 medija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: