Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ovaj nas je provocirao sa zastavama i mitraljezom po fejsu. Jbg, ali nije morao ispasti onakva ckapi
Od te vase same osude Dkaka taj ja dnik u Prijed oru nema puno koristi vec pod hitno traziti s jednicu PIC- a i podizeti odgovarsjuce i ucinkovite sankcije prema genocidnoj prciji cija ke ratno hidkacka politika ovo i prpuzrokovala.
uradite nesto konkretno, barem izdvojite milju maraka iz budzeta i dajte nekom klosaru da onoga ruznog debilcinu propusti kroz ruke
Ih, jaka vam je osuda !
Takva se politika vodi da je pozeljno nesrbe napadati ,provocirati,zastrasivati u tom manjem entitetu. 26 povratnika ubijeno i 20 napadnuto do sada ,od pucanja po prozorima po bosnjackim kucama za bozic do fizickog zlostavljanja i upadanja na privatne posjede,gradjenje crkve u privatnom vlasnistvu...malo li je? "zastitinici nacionalnih interesa" sve prespavali .
https://nap.ba/news/14307 http://bosnapress.net/nakon-prijedora-pucali-i-na-bosnjake-povratnike-u-bratuncu/ https://vijesti.ba/clanak/118555/u-rogatici-izboden-povratnik-avdo-osmanovic ...
https://nap.ba/news/14307
Ovi nasi politicari kad nesto osude ljudi bi mislili da i u Texsasu nemaju ovakve jake osude