Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo partnerska firma iz Banja Luke od Magode (SDP) koji je ranije postavljao led ekrane po Sarajevu i koji su punili dzepove gazdama iz RS-a. Ima povezica samo treba zategnuti kanapu.
Ja se trznuh danas jbt, kontam sta je ovo sad, fino banjalucka firma posluje u Sarajevu, pitam se moze li sarajevska u Banja Luci postavljati ove nakarade
hoce li iko mandicu skrenuti paznju da mu u parku pred opstinom visi naopako postavljena drzavna zastava
Ako gradonacelnica licno daje odobrenja i za LED reklame, a ne neka sluzba nadlezna za to, ja se pitam ko onda radi posao koji treba da radi gradonacelnica???? Nesto ovdje dobro smrdi i nadam se da je Benjamina dovoljna pametna da se brine o sveukupnom djelovanju grada a da ce nadlezna osoba za reklamne poslove dobiti po fesu.
Hahahahahaahahahahahaaha za rubriku vjerovali ili ne
Ne znam ko koga petlja, ali maloprije prolazim Vilsom i ugledam isti tip panela, blizu Ars aevi mosta, ali metar i po visok, radi u 16 vec. Pa kako se onda ne zna danas ko je postavio ovu grdosiju, nidje veze. I jos stave da bljesti 10 metara od spomen-obiljezja, vrhunac postovanja.
KO ZNA STA JE SA OSTALIM PANOIMA PO GRADU I KO ZNA U KOJIM SU DIMENZIJAMA DOBILI RJESENJA?
Ekran ko zgrada.
Pa jest možda kvadrat i po u tlocrtu
Lažeš Benjamina. Koji si zakon koristila da dodjelite bilo kome lokaciju za displej? Direktno si prekršila transparentnost i javni poziv i tendersku proceduru. Pozivamo tužilaštvo da reagira.
Zašto se ovaj reklamni pano ne odobrava rješenjem - urbanističkom saglasnošću i urbanističko tehničkim uslovima koje radi tehničko lice – dipl.ing.arh. Zašto nije utvrđen vremenski period i poslije uklanjanje panoa. Puno je toga zašto u Gradskoj upravi Sarajevo !
Zašto gradonačelnica ne potpisuje rješenja Grada Sarajeva? Zašto gradonačelnica kao doktor prava ne zna da riječ -nizvodno od mosta- nije pravni i stručni termin. Zašto se ova rješenje izdaju bez tačne položajne skice i tačnih dimenzija panoa.
Firma Karpas ambalaze doo BL koja postavlja DISPLEJ je u vlasništvu Vladimira Petrovica koji je suvlasnik firme Eurobeta zajedno sa Mihajlom Đurđevićem finansijerom Milorada Dodika, vlasnikom Venere BL i savjetnikom Zorana Tegeltije. SRAM TE BILO GRADONAČELNICE BENJAMINA. OSTAVKU PODNESI.
ahahhahahaha bravo trojka… srbadiju nam dovedoste
De ba jednom uradite ove trotoare Sarajeva. Boze sacuvaj kakvi su
jel I to SDA kriva???
Prvo Crvena jabuka iz Laktaša pa sad neki iz Banja Luke. Aferim!
Zar i ti Benjamina,a tamam sam pomislio ova ne zna lagati i muljati