Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako lijep I gest za svaku pohvalu. Tako treba. Tesanj Doboju pomagao prije par godina, a sada Doboj Tesnju. Tako se gradi suzivot
Hvala Vam komšije što niste zaboravili 2014. god. Kamo sreće da pomoć nije trebala ni Doboju ni Tešnju. Imam sreću da na mojoj imovini nije pričinjena nikakva šteta, ali mi žao mojih sugrađana koji su trenutno u problemima.
Sjecam se kad su bile poplave,bio sam u koloni koja je iz Sarajeva krenula prema Maglaju,Doboju i ostalim mjestima koja su bila zahvacena poplavama,ljudskost je bitna,ostalo manje vise.
SVAKA ČAST, ČESTITAM, NISAM PODNOSIO OVOG JEREMIĆA ALI AKO OVAKO NASTAVI IMA MOJU PODRŠKU...
Nek Tesanj pomaze svaka cast ne bombadirat iz Tesnja. Jebiga sta je bilo bilo je sad se Mora saradjat opcina tesanj je najjaca u BH
Nesrećenas zbližavaju? Šta mislite da molimo Boga za više nesreća - možda nas one zbliže... Svaka cast - lijep gest
Добој је најјачи! Браво за Добој 💪
I onda onaj spominje nezavisnost, a svaki dan zavisimo jedni o drugima. Hvale vrijedan čin. Gradimo ljudskost.
bravo...
Komsija ti je najblizi
Imali ista normalije nego pomoci ljudima koji su u nevolji. Bravo za Doboj.
Nemojte pricati naglas,cuce vas dodik pa eto belaja
Običan narod na djelu.
Doboj vraca istom mjerom bravo...
u glavnoj ulici es ef efa nestalo struje #evogaonajsmaksvijetastosvionjemupricaju