Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ma ne sekiram se ja za ove......
MI SMO MUSLIMANI, ALI PRAVIMO AMERICKU HRANU, HAMAN I KRMETINU, PA TAKO CUVAMO DIO NASEG IDENTITETA. E OVI IZ DIJASPORE STVARNO MISLE DA NAS INTERESUJE KAKVU VRSTU HRANE ONI PRAVE KAURIMA I SVJETSKIM POGUZIJAMA.FUJJJJ!
Sta ti pricas haj suti dok ti nismo poslali atomsku bombu. America, FUCK YEAH! FREEDOM IS THE ONLY WAY!
I ja sam u Americi i naravno osjecam se kao Bosanac, ali sam isto tako i Amerikanac. Ovdje sam vec 15 godina, vise ovdje zivim nego u Bosni tako da je normalno da kazem i da sam Amerikanac. Ljepa stvar Amerike je sto te prihvati odma, dadne ti slobodu da budes ko sta god hoces, ali ti jasno kaze imao ti zelenu karti ili pasos, jeo cevape, kebabe, tika masala ili big mac ti is Amerikanac! Dok Evropske zemlje suskaju svoje imigrante i to tjera imigrante da i dalje idu ka svojim zemljama. Amerika te fino pusti da budes vanzemaljac ako zelis, samo na kraju dana u njihovim ocima ti si jedan od njih ti to zelio ili ne. Bosanac-Amerikanac
Bio sam jednom u toj crnackoj rupi zvana Saint Louism, Boze me sacuvaj ghetto zesci a nase krkanske face na svakom koraku. Neznam zbog cega ovaj portal pridaje paznju ovakvim tipovima ciju djecu vjerovatno guze crnci i koji u vlastitoj kuci govore engleski jezik. Bas su pravi ameri neznaju ni ko su ni sta su, sjete se BIH na dan bajrama kada okrenu janjca i \"nagnjetu\" se hainekena.
HERCEGOVINA HERCEGOVCIMA I HERCEGOVKMA ILI HERCEGOVKAMA I HERCEGOVCIMA. . . Pozdrv HERZOG IZ DRINOVACA
Sta reci nego fuj. Hvala Bogu pa niste ni bosnjaci ni muslimani da jeste vratili bi se i borili se ovdje ko i mi nije lako al opet sam svoj a svom. Al takvi nam i ne trebaju obicna fukara i ciganija sto se docepala malo para. Poserendam se i na vas i na Ameriku cijelu !!!
Čuj \"mislili su da smo radikalni muslimani s bliskog istoka.\" I oni se kao pravdaju sad uzimajući tuđi identitet kako nemaju veze sa Islamom. B.udaletino uzmi Kur\'an pa lijepo od korice do korice pročitaj, pa vidi šta su Božije riječi. Prva je: \"Uči i čitaj u ime Gospodara...\" Muslimani su danas najzatucaniji narod u svijetu. da imalo slijede Svetu Knjigu Kur\'a.n to ne bi tako bilo. Npr. U Bosni je običaj da Bošnjak ne jede svinjetinu (Da, to je zabranjeno vjerom - kako piše u Kur\'an.u, ali se zato opijaju k\'o stoka (ali i to piše u Kur\'an.u da je alkohol zabranjen). G.amad od naroda, ne zaslužuje ništa bolje.
Bosna je uvijek bila Bosnjacka i tako jedino moze da opstane svrbe na vrbe
Dragi moji,neće biti ni bosne dok punih usta isrca ne priznate da postoji i HERCEGOVINA, HERCEGOVKE I HERCEGOVCI . . .pozdrav svim dicnim HERCEGOVKAMA I HERCEGOVCIMA SIROM SVIJETA . . VAS HERZOG
nije grabic,nego grbic primitivni stvorovi..naucite se vec jednom pisat,izrazavati,bem vam gramaticku tranziciju...
Ja najviše od svega želim da mi svi Bošnjaci vjere pravoslavne i katoličke natakare mamu, sestru i kćerku na onu stvar.
Ovdje se u Santa luis nisu doselili nikakvi bosnjaci kako ih vi nazivate. Doselili su se fini,kulturni i radni ljudi iz bivse BiH koji u svom bekgraundu imaju muslimanskog elementa sto se uglavnom moze zakljuciti po Arapsko/Turskim imenima koja nose.Njihova djeca, nove generacije su pravi Amerikanci sa modernim Americkim imenima-suzan,roj,edi,irma itd. Nemaju oni nikakve veze sa tim vasim Bosnjacima koji su vise Turci i Arapi nego BiH Slaveni.
Mislis pod Srpskim nazivom lepina? Kolko znamo to je riječ Srpskog jezika
Evo dokaza za Teslu: \"Nikola Tesla, one of America\'s greatest electrical and mechanical engineers...\" Izvor: www.teslascience.org/pages/tesla.htm (oficijelna stranica).
Ljudima je Amerika dala i omogucila ono sto Bosna nikada ne bi. Nista pogresno sto se izjasnjavaju kao Ameri jer je to najbolja zemlja za biti stranac. Kod nas se s ponosom zovu Bosanci, srbi, Hrvati ili bilo sto oni koji imaju fer zivot u BiH, kokuzi jer nemaju drugog izbora i bogati ratni profiteri jer im se to isplati. Ljubav prema naciji se svodi na interes i nemanje maste da se bilo sta drugo uradi
\"Ljudima smo bili sumnjivi, jer smo muslimani. Dok nas nisu upoznali, mislili su da smo neki radikali sa Srednjeg Istoka. Sada vodim jedan pravi američki restoran. Cilj nam je američko tržište, ali također pokušavamo sačuvati dio našeg identiteta\", kazao je Mirza Imamović, koji vodi porodični restoran.\" MA IZVINI MOLIM TE DAJ MI RECI MR. \"AMERKIKANAC\" PO CEMU SI TI MUSLIMAN, KOJE SU ODLIKE MUSLIMANA ??? PO CEMU SE RAZLIKUJES OD KRŠĆANA... SAMO MI GRBIĆU NEMOJ REĆI DA SI MUSLIMAN JER NOSIS \"MUSLIMANSKO\" IME I PREZIME...